16 Ιουλίου 2015

Εισαγγελική έρευνα του κ@λου μετά από αίτημα Καμμένου για τις παπαιρές του περί "περί μαύρων ταμείων του ΚΕΕΛΠΝΟ”

Ρε βλάκα μην απασχολείς πια τη δικαιοσύνη με μαλ@κίες! Ο δικός σου Χατζηνικολάου (αλήθεια για πες μας πόσο μαύρα του έδινες όταν πρωτο έκανες το κόμμα για να σου κάνει τα live chat) διαφήμιζε την καμπάνια του ΚΕΛΠΝΟ, πληρώθηκε και έκοψε απόδειξη, τι ανοησίες λες; Αλλά κι ο εισαγγελέας ωραίος! Αντί να χάνει την ώρα του δεν ασχολείται λίγο με το σχέδιο Βαρουφάκη για Grexit που μας στοίχισε 85 δις; Κοκοκοκο

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημ. Γκυζης έχει ξεκινήσει ήδη εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σχετικά με την ύπαρξη “μαύρου ταμείου του ΚΕΕΛΠΝΟ”.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών με ανακοίνωση της κάνει γνωστό ότι “μετά από τη διαβίβαση στην υπηρεσία μας έγγραφης αναφοράς περί “μαύρου ταμείου του ΚΕΕΛΠΝΟ” διατάξαμε από 8/7/2015 προκαταρκτική εξέταση “.

Ο κ. Καμμένος έχει καταθέσει τα εν λόγω στοιχεία και στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ και σύμφωνα με δηλώσεις του πρόκειται για   λίστα με ονόματα δημοσιογράφων, εκδοτών και ιδιοκτητών ΜΜΕ που μοιράστηκαν περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό  μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να προωθήσουν συγκεκριμένες καμπάνιες.

Την προκαταρκτική εξέταση διενεργεί ο εισαγγελέας κ. Γκύζης.