11 Ιουλίου 2015

Βολές Γεωργιάδη για Ζωή: Σαμποτέρ της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού

Ως σαμποτέρ, του πρωθυπουργού και της προσπάθειας της κυβέρνησης για συμφωνία, χαρακτήρισε ο Αδωνις Γεωργιάδης την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν πρέπει να έχει υπάρξει ποτέ πρόεδρος Βουλής που αντιπολιτεύεται με τόσο σφοδρό τρόπο την κυβέρνησή του», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μιλώντας στο Mega, αναφερόμενος στην καθυστέρηση 4 ωρών που υπήρξε για την έναρξη της συζήτησης στη βουλή. «Δεν έχει υπάρξει προηγούμενο», πρόσθεσε.

«Ακόμα συμφωνία δεν έχουμε, αλλά έχουμε έναν πρωθυπουργό που ταξιδεύει και ο υπουργός του με τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική στήριξη από όση είχαν όλοι οι προηγούμενοι προκάτοχοί του τα προηγούμενα χρόνια», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος σημείωσε αναφερόμενος στη χθεσινή ψηφοφορία ότι η ισχύς του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Eurogroup προέρχεται από τη δύναμη που του έδωσε η αντιπολίτευση.

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ αυτή τη στιγμή δεν θέτει θέμα δεδηλωμένης αν και όπως είπε «σε οποιαδήποτε άλλη κοινοβουλευτική στιγμή εάν μια κυβέρνηση έχανε 17 βουλευτές σε μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία, το πρώτο πράγμα που θα έκανε η αντιπολίτευση θα ήταν να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας».