15 Ιουλίου 2015

ΚΛ@ΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ! Κόπηκαν τα γέλια στον ΣΥΡΙΖΑ: Βλοσυρά βλέμματα, ύφος συνωμοτικό και άφθονη ...δραχμή [εικόνες]

Ακόμη και το φιλί της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα αποκάλεσαν «φιλί του Ιούδα». Αυτή η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει στα χρονικά.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το συνωμοσιολογικό ύφος των Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτη Λαφαζάνη που κάθονταν δίπλα δίπλα στην πρώτη σειρά στα έδρανα στη Γερουσία, αλλά και το βλέμμα με τον οποίο κάρφωνε η πρόεδρος της Βουλής τον πρωθυπουργό όταν πήρε τη θέση του λίγο πιο πέρα από εκείνην.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης επέλεξε τα ορεινά έδρανα και την παρέα του υπολογιστή του που είχε ανοιχτό μπροστά του. Σε κάποια στιγμή έμοιαζε ιδιαίτερα σκεπτικός, ενώ δεν έκρυψε και τον προβληματισμό του (;) καθώς έτριβε με τα χέρια του το κεφάλι του.
Ο πρώην ΥΠΟΙΚ είχε μαζί του ένα πάκο σημειώσεις, όπως άλλωστε και ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο οποίος κουβαλούσε μαζί με μια εφημερίδα και έναν άσπρο φάκελο. Σε κάποια στιγμή μάλιστα έδωσε ένα από τα χαρτιά που κρατουσε στα χέρια του στον Γιάνη Βαρουφάκη...

Πίσω πίσω μαζί με τον υπουργό Οικονομικών καθόταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία η οποία λογικά, όπως και την Παρασκευή σήμερα θα καταψηφίσει τα μέτρα...

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, πάντως, μέχρι να αρχίσει η συνεδρίαση ασχολούνταν με το κινητό του.

Με ένα πάκο χαρτιά μπροστά του και βλέμμα βλοσυρό ο Κώστας Λαπαβίτσας καρφώνει τον φωτογραφικό φακό. Οπως επισημαίνεται από κυβερνητική πηγή, η μόνη εναλλακτική που ακούστηκε ήταν η πρόταση Λαπαβίτσα για αποδοχή του σχεδίου του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσήλθε στη συνεδρίαση μαζί με τον συνεργάτη της και κρατώντας ένα πάκο χαρτιά στα χέρια:
Από τα χαμόγελα...

τις χειραψίες...

τα φιλιά

στα βλέμμα καρφί της Ζωής στον Τσίπρα:

Η συνωμοσιολογική συζήτηση Ζωής-Λαφαζάνη: