28 Ιουλίου 2015

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΓΓΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ! Νέες μηνύσεις για σύσταση συμμορίας(!) στον υποκλοπέα

Μηνυτήριες αναφορές για το plan B του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και των μη πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου συνολικά έξι δικηγόροι.

Ειδικότερα ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του κ. Βαρουφάκη αλλά και κάθε άλλου προσώπου σε βάρος του οποίου θα προκύψουν ενδείξεις ενοχής.

Μάλιστα, ο κ. Γιαννόπουλος αποδίδει στον πρώην υπουργό Οικονομικών το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων πολιτών, πρόκειται για αδίκημα για το οποίο προβλέπεται κάθειρξη έως 20 ετή.

Την μηνυτήρια αναφορά υπογράφουν τα μέλη του ΔΣ του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός, Θωμάς Καμενόπουλος, Μιχαήλ Καλατζόπουλος, ο δικηγόρος Αντώνης Βγόντζας και η προεδρος της ένωσης νέων δικηγόρων Κυριακή Σταμαδιανού.

Οι πέντε δικηγόροι με τη δεύτερη μηνυτήρια αναφορά υποστηρίζουν ως προς τα μη πολιτικά πρόσωπα ότι παρέβησαν το νόμο περί προσωπικών δεδομένων κάτι που επισείει κίνδυνο στη λειτουργία του πολιτεύματος καθώς η παραβίαση αφορά το νόμισμα της χώρας κάτι που δημιουργεί προβλήματα στην ελεύθερη λειτουργία του πολιτεύματος.