13 Ιουλίου 2015

«Δυστυχώς δικαιώθηκες...» είπε ο Λιάγκας στον Άδωνι και προκάλεσε την οργή του διαδικτυακού στρατού ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε τον διαδικτυακό τους διάλογο σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της χώρας μας και τον κίνδυνο χρεοκοπίας...

Με συνεχή tweets ο Γιώργος Λιάγκας εκφράζει την αγωνία και τους φόβους του για την πορεία των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους εταίρους της στις Βρυξέλλες.
«Mε την άτακτη χρεοκοπία που είναι προ των πυλών, θα 'χουμε τεράστιο ανθρωπιστικό πρόβλημα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του πια...», ήταν μία από τις πολλές αναρτήσεις του Γιώργου.

Αυτή ήταν που τράβηξε το ενδιαφέρον του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του απάντησε: «Γιώργο μου εσύ έλεγες στην Ευγενία Μανωλίδου, να υπενθυμίσω, ότι αυτοί κάνουν διαπραγμάτευση, διότι εμείς δεν ξέραμε! Θυμάσαι ε»;

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν: «Δυστυχώς δικαιώθηκες... Τώρα τι κάνουμε...»



Ο διάλογος στο Twitter μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε επίθεση από το διαδικτυακό στρατό του ΣΥΡΙΖα που επιτέθηκε στο δημοσιογράφο ο οποίος τρομοκρατημένος θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινήσεις.

Ο παρουσιαστής έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή γίνεται ένας μικρός χαμός, προφανώς και διαφωνώ με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα περισσότερα. Προφανώς και η ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες, όπως και το ΠΑΣΟΚ, για την κατάντια της χώρας. Στήριξα τον Τσίπρα και τον στηρίζω ακόμα στην προσπάθεια που τώρα κάνει. Η αλήθεια όμως είναι, πως εκ του αποτελέσματος η στρατηγική διαπραγμάτευσης, αν ποτέ υπήρξε, ήταν τελείως λάθος».


http://www.zappit.gr/