08 Ιουλίου 2015

Και όπως πάντα έγκυρη ενημέρωση έχουν μόνο όσοι διαβάζουν ΑΥΓΗ

Από avgi.gr
15.10.2014

Κυβερνητική τρομοκρατία για τις καταθέσεις:
Και κλείσιμο ΑΤΜ, με ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει η Βούλτεψη!

Κυβερνητική τρομοκρατία για τις καταθέσεις: Και κλείσιμο ΑΤΜ, με ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει η Βούλτεψη!
Επίσημο κυβερνητικό χαρακτήρα λαμβάνει η τρομοκρατία και η κινδυνολογία περί bank run εφόσον έρθει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Α. Γεωργιάδη που είχε καλέσει τον κόσμο να αδειάσει τις τράπεζες από χρήματα, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για κλειστά ΑΤΜ.

«Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη», σημείωσε χαρακτηριστικά η Σ. Βούλτεψη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1», στην εκπομπή των Γ. Κουρτάκη και Π. Τζένου.


Όταν ένας εκ των δημοσιογράφων της επισήμανε ότι βρίσκεται σε γραμμή Άδωνι, επιχείρησε να κάνει ντρίπλα, επικαλούμενη το παράδειγμα της Κύπρου. Ωστόσο της διέφυγε ότι πρόεδρος της Κύπρου είναι ο ιδεολογικά συγγενής του Αντ. Σαμαρά, Ν. Αναστασιάδης.
Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ανέφερε ότι «ο πανικός και η ανευθυνότητα συνιστούν ένα πολύ κακό μείγμα».
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, «μετά τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη, η κ. Βούλτεψη επιμένει να προσπαθεί να βάλει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα. Φαίνεται ότι το προηγούμενο κυβερνητικό φιάσκο δεν τους έγινε μάθημα.
Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα, μόνο η καρέκλα τους τους ενδιαφέρει. Τρέμουν μην τη χάσουν και δεν διστάζουν να καλούν σε αποσταθεροποίηση. Ευτυχώς για την οικονομία, δυστυχώς για αυτούς, δεν τους πιστεύει πια κανείς.  Δεν είναι επικίνδυνοι, είναι καταγέλαστοι».