15 Ιουλίου 2015

Χωρίς την υπογραφή Σαμοΐλη η έκθεση των επιτροπών για το νομοσχέδιο

Ο κ. Σαμοΐλης είναι πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ωστόσο την έκθεση υπογράφουν μόνο οι υπόλοιποι πρόεδροι Λίτσα Αμανατίδου, Μιχάλης Κριτσωτάκης και Γιάννης Ζερδελής
Ερωτήματα για το αν αποτελεί προαναγγελία καταψήφισης προκαλεί η απουσία υπογραφής του κ. Στέφανου Σαμοΐλη από την έκθεση των Διαρκών Επιτροπών Δηµόσιας Διοίκησης, Δηµόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Οικονοµικών Υποθέσεων, Κοινωνικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εµπορίου στο σχέδιο νόµου «Επείγουσες ρυθµίσεις για τη δια- πραγµάτευση και σύναψη συµφωνίας µε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισµό Σταθερότητας (E.Μ.Σ.)».

Ο κ. Σαμοΐλης είναι πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ωστόσο την έκθεση υπογράφουν μόνο οι υπόλοιποι πρόεδροι Λίτσα Αμανατίδου, Μιχάλης Κριτσωτάκης και Γιάννης Ζερδελής.

Υπενθυμίζεται πως και οι τέσσερις ήταν μεταξύ των 15 που υπέγραψαν επιστολή αμέσως μετά την ψηφοφορία της περασμένης Παρασκευής, με την οποία επισήμαιναν πως εκείνο το «ναι» δεν συνεπάγεται και υπερψήφιση μέτρων λιτότητας.