28 Ιουλίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΦΑΠΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΣΤΟΝ "ΤΙΓΡΗ"! Πέρασε η καταγγελία του Ολυμπιακού - Εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ η ΑΕΚ λόγω ασυμβίβαστου με τον Μελισσανίδη

Εδώ τώρα έχει απόλυτο δίκιο ο Βαγγέλας! είναι δυνατόν να είναι η ΑΕΚ στο κουπόνι κι ο άλλος να είναι μέτοχος του ΟΠΑΠ! είπαμε είμαστε μπο@ρδέλο αλλά όχι κι έτσι!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 4 - 3 έκανε δεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ασυμβίβαστο που υποστηρίζει ότι υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη και πλέον αποφάσισε ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στα κουπόνια του ΟΠΑΠ.

Επειτα από τις διευκρινίσεις που έδωσε ο Μελισσανίδης στα γραφεία της ΕΕΑ και μετά την την ισοψηφία της προηγούμενης εβδομάδας (3-3), η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αυτή τη φορά πήρε απόφαση αρνητική για την ΑΕΚ. Με ψήφους 4-3, η καταγγελία του Ολυμπιακού κρίθηκε βάσιμη και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να υποστεί τις επιπτώσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επιτροπή δέχθηκε ότι ο Μελισσανίδης δεν έχει μετοχές στην ΑΕΚ αλλά τον χαρακτήρισε «ηγέτη» της Ενωσης. Η ΠΑΕ αναμένεται να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο, πιθανότατα όχι ιδιαίτερα υψηλό, ενώ παράλληλα δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή της στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.