11 Ιουλίου 2015

ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ! Πήγε για ΣΚ με την κόρη του αλλά πρόλαβε να κατηγορήσει δημοσιογράφους, Σόιμπλε κ.λπ

«5 μήνες τώρα η κακεντρέχεια έχει χτυπήσει κόκκινο»

«Όλα εξηγήθηκαν στην επιστολή που έστειλα στην Πρόεδρο της Βουλής», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντώντας στις αντιδράσεις που προκάλεσε η απουσία του από τη ψηφοφορία που έγινε τα ξημερώματα στη Βουλή και πρόσθεσε:
«Η στήριξή μου στην κυβέρνηση και ιδίως στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ήταν απεριόριστη και εκφράστηκε ευθαρσώς στην κοινοβουλευτική ομάδα το πρωί. Πέντε μήνες τώρα η κακεντρέχεια έχει χτυπήσει κόκκινο. Και δεν πρόκειται να άγομαι και να φέρομαι από το φόβο της κακεντρέχειας".

Δείτε το βίντεο από το Star


Το tweet του Βαρουφάκη για τη FAZ και τον Σόιμπλε

Ένα tweet για το δημοσίευμα της FAZ, σύμφωνα με το οποίο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, φέρεται να προτείνει 5ετή έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αξίζει να διαβάσει κανείς αυτό faz.net/aktuell/… σε συνδυασμό με το άρθρο μου στον Guardian yanisvaroufakis.eu/2015/07/11/…»


«Υπάρχουν πληρωμένοι δημοσιογράφοι παραπληροφόρησης»

Τη δική του απάντηση από την Αίγινα έδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετά τη θύελλα που ξέσπασε για την επιλογή του να μεταβεί το Σαββατοκύριακο στο νησί με την οικογένειά του.