14 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ε, όχι και να αγιοποιήσουμε τον Τσίπρα-Δεν θα ψηφίζει η ΝΔ για να κάνουν τους τζάμπα μάγκες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Διευκρινίσεις για τα… συγχαρητήρια του στον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο κ. Τσίπρας παρά τα λάθη και τη ζημιά που προκάλεσε διάλεξε την τελευταία στιγμή την Ελλάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παρά τα λάθη και τη ζημιά που προκάλεσε. Μην τον αγιοποιήσουμε, θάλασσα τα έχει κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:


Η ΝΔ δεν είναι δεδομένη!

Καμπανάκι στον ΣΥΡΙΖΑ χτύπησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης διαμηνύοντας ότι δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η στήριξη από το κόμμα του.

«Αν έρθει η κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά, να μην ψηφίζει ο κ. Μανιός για παράδειγμα και να ψηφίζει ο Βρούτσης από τη ΝΔ και μετά ο Μανιός να υποδύεται ότι στηρίζει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που εφαρμόζει την κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ και ο Βρούτσης είναι από την άλλη και τον βρίζουν. Αν νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι βρήκαν κορόιδα, πλανωνται πλάνην οικτράν», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega  o κ. Γεωργιάδης.

Αφοπλιστική η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑίου όταν ο Άδωνις του είπε ότι την Παρασκευή 17 βουλευτές τους καταψήφισαν και ακούγεται ότι πάνω από 30 δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα: "ε και τι θέλετε να κάνουμε τώρα" είπε ο γατζωμένος στην εξουσία... να κάνετε κυβέρνηση με αυτούς που ψηφίζουν ρε στόκε, αυτό να κάνετε!