07 Ιουλίου 2015

Αυτούς κράζει η Όλγα ότι συμμετέχουν σε καλλιστεία->Συνάντηση Ντόρας-Δένδια-Στυλιανίδη στη Βουλή

Κάποιοι φροντίζουν να μπριζώσουν τον κόσμο πριν ακόμα γίνουν αρχηγοί, λες κι ο κόσμος έχει το άγχος τους να αναρριχηθούν σε καρέκλες.... άσε που δεν έχουν καταλάβει ότι η καρέκλα καταλήφθηκε από τον Μεϊμαράκη και θα αργήσει να αδειάσει... αν αδειάσει, αφού ο Βαγγέλας μπορεί να αποδειχθεί λαυράκι στην πορεία, ειδικά αν κόψει τις επαφές με καραγκιόζηδες στυλ Καραχάλιου

Μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά από την προεδρία της ΝΔ μετά την ήττα του «ναι» στο δημοψήφισμα, οι διεργασίες στο εσωτερικό του κόμματος συνεχίζονται.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή πραγματοποιήθηκε συνάντηση για τις επόμενες κινήσεις ανάμεσα στην Ντόρα Μπακογιάννη, τον Νίκο Δένδια και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Κατά της συμμετοχής σε πολιτικά καλλιστεία η Όλγα Κεφαλογιάννη

Κατά της συμμετοχής σε πολιτικά καλλιστεία δηλώνει η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η βουλευτής Α' Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτηση στο facebook επικρίνει εμμέσως συναδέλφους της επίδοξους διαδόχους που “βγαίνουν μπροστά” για τη μάχη της ηγεσίας, έστω κι αυτή αργεί ακόμη.

“Σε αυτές τις οδυνηρές στιγμές της μεγάλης εθνικής κρίσης, η συμμετοχή σε πολιτικά καλλιστεία προκαλεί οργή ή χλεύη στους πολίτες που αγωνιούν για το μέλλον τους. Να σοβαρευτούμε. Να καταλάβουμε τους φόβους και τις ελπίδες του λαού. Να δουλέψουμε για να περισώσουμε ό,τι έχει απομείνει. Δεν μας παίρνει να σκεφτόμαστε όπως παλιά. Ας το καταλάβουμε έστω και τώρα. Πάνω από όλα η Ελλάδα” έγραψε ειδικότερα η κ.Κεφαλογιάννη στο facebook.