08 Ιουλίου 2015

Ξύλο Άδωνι σε Βούτση: Σας αποθεώνει η Λεπέν και γελάτε;

«Μπάχαλο» επικράτησε ακόμη μια φορά μέσα στην Βουλή μεταξύ του Νίκου Βούτση και του Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο δεύτερος χαρακτήρισε την ομιλία του πρωθυπουργού, εξαιρετικά επικίνδυνη και διχαστική.

Ο κ.Βούτσης  κατηγόρησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, ότι εμφανίζεται ως πολιτικός εισαγγελέας ενώ συντάσσεται με την άθλια, διχαστική ομιλία του επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ.

«Ο πρωθυπουργός δεν έχει την εξουσιοδότηση από τον ελληνικό λαό να αναλάβει την ιστορική ευθύνη και να οδηγήσει τη χώρα εκτός ευρώ», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή είχε κρυφή ατζέντα, αλλά έπαιζε ένα καλά οργανωμένο θέατρο. «Όλοι οι Έλληνες αγωνιούν σήμερα για το πώς θα ξημερώσει τη Δευτέρα για την Ελλάδα. Καλείται ο κ. Τσίπρας να αποδείξει ότι είναι πρωθυπουργός όλης της Ελλάδας και όχι του ΣΥΡΙΖΑ μόνο.

Καλείται να πάρει την ευθύνη να κρατήσει την Ελλάδα μέσα στην ΕΕ και αυτό μπορεί να γίνει μόνο επιστρέφοντας την Δευτέρα με μία συμφωνία. Πρέπει να πάρετε πολύ σοβαρά την ευθύνη που έχει στις πλάτες σας και να μην κάνετε τη χώρα Συρία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε «Μέσα στην Ευρώπη η Λεπέν αποθεώνει το κ. Τσίπρα και δεν ντρέπεστε. Καμαρώνετε; Δεν ανησυχείτε που απέκτησε ως πολιτικό πρότυπο η Λεπέν τον κ. Τσίπρα; Να σκεφτείτε που πάτε την Ελλάδα».

Ο υπουργός Εσωτερικών αντέδρασε και απάντησε «Πρέπει κατά τη δική σας αντίληψη να σκύψουμε το κεφάλι. Εμείς δεν θα το κάνουμε. Δίνουμε με αξιοπρέπεια τη μάχη …».