31 Ιουλίου 2015

ΩΡΑΙΟ! Ο "καλός" Μεϊμαράκης πλήρωσε τους υπαλλήλους που άφηνε απλήρωτους ο "κακός" Σαμαράς...

Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ανθηρά οικονομικά… Έτσι, οι υπάλληλοι των κεντρικών γραφείων του κόμματος ήταν μέχρι τώρα απλήρωτοι για έξι μήνες! Με λίγα λόγια, είχαν να δουν ευρώ (στο χέρι και την τσέπη τους) απ’ όταν το «γαλάζιο κόμμα» πέρασε στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Στο μέτρο του δυνατού, λοιπόν, ο νέος πρόεδρος του κόμματος  Ευάγγελος Μειμαράκης, αναλαμβάνοντας καθήκοντα, έδωσε αμέσως εντολή στους συνεργάτες του: «όλοι οι εργαζόμενοι να πάρουν τουλάχιστον απ’ ένα μισθό και το επίδομα άδειας, ώστε να μπορέσουν να κάνουν διακοπές».

«Δεν γίνεται να θες να πας σε ανασυγκρότηση τη παράταξης, αναδιατάσσοντας δυνάμεις, κι ενώ ζητάς σκληρή δουλειά απ’ όλους να μην αμείβεις τους εργαζόμενους σου. Απ’ τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο!», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κι έτσι έγινε…

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το paraskhnio.gr, χθες (Πέμπτη 30 Ιουλίου), όλοι οι υπάλληλοι έλαβαν απ’ ένα μισθό και το επίδομα άδειας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι, απ’ τα μέσα του φθινοπώρου, άπαντες στην Συγγρού θα είναι εξοφλημένοι, ούτως ώστε κάθε μήνα όσοι απασχολούνται στο κόμμα να αμείβονται πια… κανονικά!

Του Πάρι Κουρτζίδη
http://www.paraskhnio.gr/me-entoli-meimaraki-plirothikan-oi-erg/