01 Ιουλίου 2015

Επίθεση ΝΔ στη κυβέρνηση: Οι εικόνες που βλέπουμε παραπέμπουν σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής

Με ειρωνική διάθεση ασκεί κριτική στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Κώστας Καραγκούνης, αναφερόμενος στις συνεχείς συσκέψεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου κατηγορεί την κυβέρνηση πως άφησαν τους Ελληνες χωρίς λεφτά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

«Οι σημερινές εικόνες από τον σκόπιμο βασανισμό των συνταξιούχων παραπέμπουν σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής. Φτάσαμε στον σημείο ιδιώτες να φροντίζουν να τους βοηθήσουν για να επιστρέψουν πίσω», υποστηρίζει και συνεχίζει: «Το κράτος του κ. Τσίπρα» όπως λέει πως οργανώνει καινούριους διορισμούς.

Παράλληλα, ο κ. Καραγκούνης τονίζει πως στο εσωτερικό τα νοσοκομεία εκπέμπουν κραυγή αγωνίας ενώ στο εξωτερικό κατέστησαν από χθες, όπως λέει στη δήλωσή του, και επισήμως τη χώρα συνώνυμο της αφερεγγυότητας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

«Μας ανακοινώνουν ότι συσκέπτονται. Απευθύνω, λοιπόν, θερμή παράκληση. Σταματήστε να συσκέπτεστε, διότι κάθε φορά που το κάνετε, συμβαίνει ακόμα κάτι κακό. Ο κόσμος τρομάζει μήπως του βγει μια νέα ανακοίνωση, ίσως τη περαιτέρω μείωση των ελαχίστων που δίνουν οι τράπεζες, ίσως κάτι άλλο τερατώδες, στα οποία μας έχουν πλέον συνηθίσει», καταλήγει.