16 Ιουλίου 2015

Τυχερός ο Αντετοκούμπο ... γνώρισε στο Las Vegas τον Κόρφα junior

Συνάντηση… Ελλήνων είχαμε στο Summer League του NBA που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας και καθημερινά παρελαύνουν και αγωνίζονται τα μελλοντικά αστέρια του μπάσκετ. Ο 16χρονος γιος του κορυφαίου Ελληνοαμερικάνου καλαθοσφαιριστή...
Τζον Κόρφα (παλιά δόξα του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κέρδισε το πρώτο Πανευρωπαϊκό), Στέφανος, συναντήθηκε με τα αδέλφια Αντετοκούμπο που έδωσαν το «παρών» σε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του αμερικάνικου μπάσκετ που διεξάγεται κάθε χρόνο με σκοπό την εξεύρεση ταλέντων.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο όπως είναι γνωστό, αγωνίζεται στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους «Μιλγουόκι Μπακς» και φροντίζει να μην χάνει καμία διοργάνωση. Το ίδιο και ο μεγαλύτερος αδελφός του Θανάσης επίσης επαγγελματίας του ΝΒΑ. Στο Λας Βέγκας, φωτογραφήθηκαν με τον μικρό αλλά πολλά υποσχόμενο Στέφανο Κόρφα, ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του και δείχνει να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του στο μπάσκετ. Εξάλλου, πατέρας και γιος ζούνε μαζί στην Αμερική και ο κορυφαίος πλέι μέικερ έχει αναλάβει χρέη προπονητή για τον μικρό Στέφανο.