08 Ιουλίου 2015

NAI ΡΕ! ΓΡΑΨΤΟΝ ΣΤ'ΑΡΧ@ΔΙΑ ΣΟΥ! ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟ! Το παίρνει πάνω του ο Μεϊμαράκης: Να έρθει στη Βουλή ο Αλέξης, δεν πάω σε άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Ραγδαίες καταιγιστικές και πιθανότατα καταλυτικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες προέβλεψε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την απόφαση να μην λάβει μέρος σε ενδεχόμενη νέα σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών.

Ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τον πρωθυπουργό να έρθει άμεσα στη Βουλή και να ξεκαθαρίσει τι προτίθεται να πράξει ενώ τον προειδοποίησε να μην σκεφτεί κάνει τη ρήξη διότι δεν έχει εντολή ούτε από τον ελληνικό λαό ούτε από το συμβούλιο των αρχηγών.

Τον κατηγόρησε δε ότι αναζητεί διάχυση των προσωπικών του ευθυνών στην αντιπολίτευση ταυτόχρονα ο κ. Μειμαρακης έθεσε όρο των ευθυνών του και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Αυτές τις ώρες ο καθένας είναι αντιμέτωπος με τις ευθύνες του είπε καταχειροκροτούμενος.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν επικριτικός και στην επιλογή του πρωθυπουργού να απευθύνει σήμερα ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Ποιος τον συμβούλευσε να μιλήσει σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο; Ποιος τον συμβούλευσε να δώσει βήμα στους εχθρούς;», διερωτήθηκε.

«Να έρθει στη Βουλή ο Τσίπρας να μας πει γιατί γελάει» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στην εκ διαμέτρου αντίθετη αντιμετώπιση της χθεσινής Συνόδου Κορυφής από τους Ευρωπαίους ηγέτες και την ελληνική κυβέρνηση.

«Να έρθει χαρούμενος να μας εξηγήσει» σημείωσε, αναφορικά με τη δήλωση και το ύφος του κ. Τσίπρα μετά τη λήξη της Συνόδου.

E.T