07 Αυγούστου 2015

Η 10χρονη κολυμβήτρια σταρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Το γεγονός ότι κατετάγη 64η μικρή σημασία έχει... Η Αλζέιν Τάρεκ είναι η ατραξιόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν. Εγραψε ιστορία ως η μικρότερη κολυμβήτρια που λαμβάνει μέρος στη διοργάνωση.
H μικρούλα... πεταλουδίστρια από το Μπαχρέιν είναι μόλις 10 χρόνων και δεν έκλεψε την παράσταση επειδή τερμάτισε πολλά σώματα πίσω από τις αντιπάλους της στη σειρά της στα προκριματικά. 



Ο χρόνος της στα 50μ. πεταλούδα ήταν 41.13 και για να σταθεί στο βατήρα χωρίς άγχος είχε ζητήσει από τη Σουηδέζα Σιόστρομ, που είναι το είδωλό της να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί για το γούρι...



Πώς να αρνηθεί η παγκόσμια πρωταθλήτρια τέτοια χάρη; Ούτε φυσικά και η Κέτι Κάμπελ... Αμφότερες φωτογραφήθηκαν με τη μικρούλα κολυμβητήρια που ανάγκασε τα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα να σταθούν μπροστά της για να κλέψουν μια δήλωσή της.



Αλλωστε, δεν λένε ότι τα παιδιά και τα ζωάκια κλέβουν την παράσταση στις ταινίες... Ε, ισχύει προφανώς και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που δεν έχει κατώτατο όριο ηλικίας. Βέβαια, η μικρή την ίδια στιγμή δεν μπορεί να αγωνιστεί στην αντίστοιχη διοργάνωση των νέων, καθώς εκεί υπάρχει περιορισμός στην ηλικία και δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε αθλητές κάτω των 14 χρόνων.




"Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να μάθω τις τεχνικές τους, πως κολυμπάνε. Είμαι η καλύτερη κολυμβήτρια στο Μπαχρέιν και για αυτό με επέλεξαν", είπε η μικρή Αλζέιν Τάρεκ.