27 Αυγούστου 2015

Αυτή είναι η νέα 9μελής «ομάδα κρούσης» του Τσίπρα για τις εκλογές -Ο δημοσιογράφος και η άγνωστη συνεργάτιδα [όλα τα ονόματα]

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συγκρότηση του επικοινωνιακού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ και με...εντολή Τσίπρα μια σφιχτή ομάδα συνεργατών του, ετοιμάζεται να αναλάβει δράση με ξεκάθαρο στόχο την πρωτιά στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει εντός της ημέρας από το Μέγαρο Μαξίμου στα γραφεία του κόμματος, με αποτέλεσμα η Κουμουνδούρου να αποτελεί ξανά το στρατηγείο του εκλογικού σχεδιασμού και των συνεδριάσεων, μέχρι τις κάλπες.

Ο... στρατηγός της επικοινωνίας
Μετά και τις τελευταίες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, όλα δείχνουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα, έχοντας στο πλευρό του κυβερνητικά και κομματικά στελέχη από την «προεδρική φρουρά», καθώς οι περισσότεροι από τους «53» έχουν εμφανώς αποστασιοποιηθεί.

Ενδεικτικό των παραπάνω είναι το γεγονός ότι επικεφαλής της επικοινωνιακής καμπάνιας αναλαμβάνει ο Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr σε αυτήν θα μετέχουν ακόμη, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Πάνος Σκουρλέτης, ο μέχρι πρότινος διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Άγγελος Τσεκερης, ο γνωστός αρθρογράφος (και λογογράφος του Α. Τσίπρα) Θανάσης Καρτερός, ο ΓΓ ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, η Ράνια Σβίγγου, ο Κώστας Πουλάκης, αλλά και η άγνωστη για το ευρύ κοινό στενή συνεργάτιδα του Ζωή Χαλιδιά.


H Zωή Χαλιδιά

Στον...αγώνα και ο Αρβανίτης
Όνομα-έκπληξη στην προεκλογική εκστρατεία-εξπρές αποτελεί και η συμμετοχή του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη.

Όσο για την εκπροσώπηση του κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο, αυτήν θα αναλάβει η απερχόμενη κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Εκτός παιχνιδιού» Κορωνάκης-Μιχόπουλος
Αναμενόμενη, για όσους γνωρίζουν καλά τα του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η αποχή των ,«53» από την προεκλογική εκστρατεία, αφού οι ενστάσεις τους μετά και την ψήφιση του τρίτου μνημονίου υπήρξαν έντονες με πολλούς εξ'αυτών να μην επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν με σημαία ένα νέο μνημόνιο.

Έτσι, σ'αυτή την εκλογική αναμέτρηση δεν θα μετέχει κανείς από την παλιά επικοινωνιακή ομάδα της οποίας ήταν επικεφαλής ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος.

Εκτός μένουν τέλος και ο πρώην γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, ο Γιάννης Αλμπάνης και ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας Ηλίας Χρονόπουλος.