21 Αυγούστου 2015

Μύκονος: Υποβρύχιο βίντεο ντοκουμέντο με τη βύθιση της υπερπολυτελής θαλαμηγού στην Ψαρρού!

Δείτε το βίντεο που δείχνει το σκάφος να βυθίζεται αναμέσα στην Ψαρρού και τον Πλατύ Γιαλό - Παραμένει στο βυθό η υπερπολυτελής θαλαμηγός...

Όλα έγιναν χθες τα ξημερώματα, όταν θαλαμηγός με τέσσερις επιβάτες, προσάραξε στα νότια της Μυκόνου, με αποτέλεσμα το σκάφος στη συνέχεια να βυθιστεί. Οι τέσσερις τουρίστες που βρίσκονταν μέσα στη θαλαμηγό «Aloha», είναι καλά στην υγεία τους. Επιβιβάστηκαν σε βοηθητικό σκάφος και οδηγήθηκαν με τη βοήθεια πλωτού του Λιμενικού στο λιμάνι της Μυκόνου.

Όπως είπαν διαπίστωσαν πως η υπερπολυτελής θαλαμηγός άρχισε μυστηριωδώς να βάζει νερά και αμέσως ειδοποίησαν το λιμενικό. Δεν τραυματίστηκε κανείς επειδή από την πρώτη στιγμή, πήραν την απόφαση να την εγκαταλείψουν.

Όπως είπαν την ώρα εκείνη δύο από τα άτομα κοιμόντουσαν στην καμπίνα τους και οι άλλοι δύο έτρεξαν να τους ειδοποιήσουν για να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση, με τους αυτόπτες μάρτυρες να απαθανατίζουν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Στο σημείο έφτασε γρήγορα το λιμενικό και δύτες, που τράβηξαν το επόμενο βίντεο...