17 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΥΠΙ: Με φουσκωτό και όχι κότερο λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι πήγε ο Τσίπρας στη Μήλο

Ναι αμέ! Ξεκίνησε ο Πολάκης με φουσκωτό από την Αθήνα να πάει Χανιά και πήρε μαζί του και τον Τσίπρα. Καταρχάς ο Πολάκης το φουσκωτό εν μέσω καλοκαιριού τι το είχε πάει στην Αθήνα; Με αυτό πάει πάνω κάτω το Κρήτη-Αθήνα; Και ξεκίνησε Σάββατο να πάει από Αθήνα, Σφακιά δηλ. να κάνει 10ωρο ταξίδι ενώ είχε κακοκαιρία στην Κρήτη; Και πήρε μαζί και τον Τσίπρα με 2 μικρά παιδιά; Πείτε μας και ότι θα δώσετε 13η σύνταξη να γελάσουμε κι άλλο... 

Αντιφατικές πληροφορίες για το πώς έφτασε ο πρωθυπουργός στο νησί - Άλλοι λένε με φουσκωτό, ενώ τα τοπικά μέσα miloslife.gr και milosvoice.gr λένε ότι μετέβη με θαλαμηγό - Τι δηλώνει ο δήμαρχος Μήλου - Πληροφορίες ότι ταξίδεψε με σκάφος του υφυπουργού Εσωτερικών Παύλου Πολάκη
Για ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μήλο ανήμερα της Παναγίας κάνουν λόγο τοπικά μέσα ενημέρωση τους νησιού. Ωστόσο οι πληροφορίες για το πώς έφτασε ο πρωθυπουργός στο κυκλαδίτικο νησί είναι αντιφατικές με άλλους να μιλούν για φουσκωτό και άλλους να μιλούν για θαλαμηγό.

Το ρεπορτάζ των miloslife.gr και milosvoice.gr αναφέρει τα εξή: «Ανήμερα της Παναγίας επέλεξε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας να δειπνήσει στη Μήλο. Ο πρωθυπουργός έφτασε με ιδιωτική θαλαμηγό συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογενειάς του και από τα δύο του ξαδέλφια εκ των οποίων ο ένας ο Δημήτρης είναι στη Μήλο.Ο πρωθυπουργός δείπνησε στο εστιατόριο "Γαλήνη" στην Αγία ειρήνη της συμπατριώτισσας κυρίας Αννας Βλάχου και προτίμησε τις παραδοσιακές γεύσεις της Μήλου όπως πιταράκια,ντοματοκεφτέδες και τυρί μηλέικο.

Στην πρωθυπουργική συντροφιά ήταν και ο Χανιώτης υφυπουργός εσωτερικών κ.Πολάκης. Αργά το βράδι ο πρωθυπουργός επιβιβάστηκε στην θαλαμηγό και αναχώρησε». Άλλες πληροφορίες ωστόσο μιλούν για ταξίδι του πρωθυπουργού με δεκάμετρο φουσκωτό σκάφος.

Στην παρουσία του πρωθυπουργού αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Μήλου το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στο MEGA υποστηρίζοντας την εκδοχή ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο νησί με φουσκωτό.

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ το ταξίδι στη Μήλο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μίνι απόδρασης του πρωθυπουργού στην Κρήτη κατόπιν πρόσκλησης του ύφυπουργού Εσωτερικών Παύλου Πολάκη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο σφακιανός υφυπουργός ήταν ο καπετάνιος του φουσκωτού στο ταξίδι από τον Πειραιά με τελικό προορισμό τα Χανιά.