19 Αυγούστου 2015

Μητσοτάκης: Συνεργασία των ευρωπαϊκών κόμματων αν πάμε σε εκλογές-Το πρώτο ΝΑΙ ήρθε από Μουρούτη

Ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης ή θα πάει η χώρα σε εκλογές, ήταν η εκτίμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε περίπτωση εκλογών τα ευρωπαϊκά κόμμα να συνεργαστούν, ώστε να βρουν κοινό τρόπο έκφρασης, οι δυνάμεις του ΝΑΙ.

Το πρώτο… «ΝΑΙ» στην πρόταση Μητσοτάκη ήρθε από τον Μουρούτη!

Σε περίπτωση εκλογών τα ευρωπαϊκά κόμμα να συνεργαστούν ώστε να βρουν κοινό τρόπο έκφρασης οι δυνάμεις του ΝΑΙ σημείωσε στη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η πρόταση του πρώην υπουργού βρήκε θετική ανταπόκριση από τον Γιώργο Μουρούτη που με ανάρτηση του στο Facebook σημειώνει:

«Συμφωνώ απολύτως με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη οτι τα ευρωπαϊκά κόμματα που υποστήριξαν το «ΝΑΙ» θα πρέπει να συνεργαστούν και να κατέβουν ενωμένα στις εκλογές, διεκδικώντας την πρωτιά…

Την ώρα που οι λαϊκιστές διαλύονται, καλό θα ηταν να αναληφθεί συγκεκριμένη πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση…

Να ενώσουμε δυνάμεις, να συμφωνήσουμε σε μεταρρυθμίσεις και προγράμματα ανάταξης της χώρας, να αναδείξουμε τους καλύτερους σε κάθε τομέα και να δείξουμε τον δρόμο της δημιουργίας και της ανάπτυξης!».