01 Αυγούστου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ! Γεν Διευθυντή Κοινοβουλευτικού Εργου μεσάνυχτα Παρασκευής διόρισε η Ζωή

Με… ευχάριστες εκπλήξεις θα βρεθούν αντιμέτωποι στο επόμενο διάστημα στο κοινοβούλιο, ο πρωθυπουργός και εν γένει οι κοινοβουλευτικές ομάδες, όταν υπάρξουν δύσκολες διαδικασίες εν μέσω ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, έπειτα από την απόφαση που εξέδωσε για άλλη μια φορά, άγρια μεσάνυχτα η Πρόεδρος της Βουλής.
Το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κράτησε στο Κοινοβούλιο, υπάλληλους και διευθυντές προκειμένου να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι βουλευτές έχουν αποχωρήσει από το μεσημέρι για την επαρχία και να εκδώσει ανακοίνωση για συνεδρίαση της Επιτροπής Κανονισμού της Βουλής για την προσεχή Δευτέρα στις 17:00 το απόγευμα, που επίσης δεν θα έχουν επιστρέψει τα μέλη των κοινοβουλευτικών Ομάδων.

Σκοπός της συνεδρίασης, που η κα Κωνσταντόπουλου προφανώς θέλησε να περάσει εν κρυπτώ, είναι ο ορισμός νέου Γενικού Διευθυντή Κοινοβουλευτικού Εργου.

Πρόκειται για μια θέση κομβική εν όψει των κρίσιμων νομοσχεδίων και των εξελίξεων που έρχονται και για την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, προορίζει την εκλεκτή της κα Τζίνη, που υπηρετεί σήμερα στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο.

Η Γενική Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Έργου, είναι μια από τις τρεις Γενικές Διευθύνσεις της Βουλής και έχει ως αποστολή το συντονισμό των οργανικών μονάδων που ανήκουν σε αυτή για την προώθηση των διαδικασιών του νομοθετικού έργου, τη διεξαγωγή του κοινοβουλευτικού ελέγχου, την υποστήριξη εν γένει των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και την τήρηση των ειδικών διαδικασιών, που προβλέπονται από τον Κανονισμό της Βουλής.

http://lykavitos.gr/archives/213946