18 Αυγούστου 2015

Μαχητικά αεροσκάφη "ζωγραφίζουν" τον νυχτερινό ουρανό - Εντυπωσιακό βίντεο

Η περιοχή Coyote Summit είναι ένα μέρος στην έρημο της Νεβάδα ακριβώς νότια της μικρής πόλης της Rachel, δίπλα στην περιβόητη περιοχή 51 και στο Nevada Τest and Training Centre (NTTR), και ειναι ένα προνομιακό σημείο σημείο για να παρατηρήσει και να ακούσει κανεις μαχητικά αεροσκάφη που συμμετέχουν σε ασκήσεις Red Flag.

Η άσκηση Red Flag είναι πολύ γνωστή στους φίλους της αεροπορίας. Οι ασκήσεις τυπικά λαμβάνουν χώρα, τρεις φορές το χρόνο για περιόδους που κρατάνε 2-3 βδομάδες. Τα αεροσκάφη που συνδέονται με την άσκηση ειναι συνήθως: F-15C, F-15E, F-16, F-18, F-22, Α-10, Β-1Β, Β-52, Β-2, Growler, Tornado, Typhoon, Gripen, Mirage, Wedgetail, C-130, HH-60 και άλλα.

Αεροσκάφη από τη Σιγκαπούρη, το Ισραήλ, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, την Ινδία αλλα και απο άλλες χώρες λαμβάνουν μέρος.

Πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας άσκησης ο συνεργάτης του περιοδικού Aviationist και φωτογράφος Eric Bowen βρέθηκε στην περιοχή και παρατήρησε τις δραστηριότητες των μαχητικών αεροσκαφών στο σκοτάδι. Το αποτέλεσμα ηταν το παρακάτω εκπληκτικό βιντεο.


Πηγη - Aviationist
Μετάφραση/Απόδοση - OnAlert