06 Αυγούστου 2015

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Ο Φίλης "δείχνει" Λαφαζάνη για εκλογές και "αδειάζει" Κουρουμπλή

Τον "μουτζούρη" της πρόωρης κάλπης επιχειρεί να αφήσει στην Αριστερή Πτέρυγα και τον επικεφαλής της ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ενώ παράλληλα "αδειάζει" και τον υπουργό Υγείας θέτοντας την πρότασή του εκτός φιλοσοφίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ραδιοφωνική του παρέμβαση (alpha),ο κ. Φίλης δήλωσε απερίφραστα πως: "εάν διαπιστωθεί με τρόπο οριστικό το ρήγμα (σ.σ στον ΣΥΡΙΖΑ), τη λύση θα δώσουν οι εκλογές".

Αναλύοντας το επιχείρημα περί εξαναγκασμού της κυβέρνησης να οδηγηθεί σε κάλπες, συνέχισε λέγοντας: "Μια κυβέρνηση της Αριστεράς δεν πρόκειται να συγκυβερνά με τα άλλα κόμματα, στηρίζεται ή πέφτει από τους βουλευτές της. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτός ο τραγέλαφος, είναι και θέμα πολιτικής σταθερότητας".

Παράλληλα, διατύπωσε την εκτίμηση πως "η Αριστερή Πλατφόρμα δίνει την εικόνα χωριστής πορείας, ελπίζω να παραμείνουν με τις απόψεις τους. Να καταλάβουμε ποιο είναι το υπέρτερο συμφέρον και να το υπηρετήσουμε, ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει διάσταση".

Για τις πρωτοφανείς προτάσεις του υπουργού Υγείας για τιμωρία των "αμελών", ο κ. Φίλης εμφανίστηκε αρκούντως κατηγορηματικός ότι δεν έχουν καμία βάση, αδειάζοντας τον Π. Κουρουμπλή ηχηρώς και επωνύμως.

"Καμία βάση δεν είχαν οι σκέψεις Κουρουμπλή, είναι έξω από τη φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ", είπε.

Ν.Ζορμπά
http://www.capital.gr/story/3051023