21 Αυγούστου 2015

Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Συνάντηση με Τσίπρα ζητά ο Μεϊμαράκης – Επιστρέφει την διερευνητική εντολή;

Έλεος Βαγγέλη! ΕΛΕΟΣ με τους γελοίους που σε συμβουλεύουν να ξεφτιλίζεσαι σε ανούσιες συναντήσεις και να σου λέει ο Θεοδωράκης: "Δε με νοιάζει τι λέει η Κω/λου αφού αυτά που λέει εκφράζουν το δικό της ψυχισμό και όχι κάποια πολιτική άποψη"! ΕΛΕΟΣ! Δίνεις αξία στην Κω/λου και περιμένουμε λύση από την ψυχοπαθή! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ! ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ! 

Της Ελλης Τριανταφύλλου

Ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει την διερευνητική εντολή πριν την ολοκλήρωση του προβλεπόμενου τριημέρου  άφησε πριν από λίγο  ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος, μιλώντας με δημοσιογράφους στη βουλή, επιβεβαίωσε ότι...
προτίθεται τις επόμενες ώρες να τηλεφωνήσει στον παραιτηθέντα πρωθυπουργό κ. Αλ. Τσίπρα, προκειμένου να του ζητήσει να συναντηθούν, ενώ εκκρεμεί και η οριστικοποίηση συνάντησης με τον κ. Παν. Λαφαζάνη.

Στις 12 αύριο το μεσημέρι έχει προγραμματισμένη  συνάντηση  με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά ενώ πιθανότατα εντός της αυριανής ημέρας αναμένεται και το τετ α τετ με τον αρχηγό της Αριστερής Πλατφόρμας.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντησή του  με τον  επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.  Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε αδύνατο να υπάρξει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή προσθέτοντας  ότι μόλις τα περιθώρια εξαντληθούν θα πρέπει η χώρα να πάει σε εκλογές. Παράλληλα, είπε ότι το Ποτάμι θα είναι ανοιχτό σε συνεργασίες, προσθέτοντας  ότι χρειάζεται πνεύμα συνεννόησης και ότι ανάλογα με την ψήφο θα πρέπει να διαμορφωθούν μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες.

Ο κ. Θεοδωράκης πήρε αποστάσεις από την πρωτοβουλία του αρχηγού της ΝΔ να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Θα μου επιτρέψετε να μην γνωρίζω τι είπε η κ. Κωνσταντοπούλου. Είναι καιρός που θεωρώ ότι αυτά που λέει εκφράζουν το δικό της ψυχισμό και όχι κάποια πολιτική άποψη», είπε.

Μεϊμαράκης