11 Αυγούστου 2015

Κως: Έφτιαξαν σελίδα στο Facebook υπέρ του αστυνομικού που μπάτσισε τον λάθρο

Η εικόνα ενός Έλληνα αστυνομικού στην Κω, που χαστουκίζει έναν λάθρο και σπρώχνει άλλους ενώ κρατάει αντικείμενο που μοιάζει με μαχαίρι στα χέρια του, έχει κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας σάλο και... ντροπή στους υποκριτές που δεν βλέπουν το πρόβλημα και περιμένουν ψυχραιμία από έναν υπάλληλο στον οποίο φόρτωσαν το πρόβλημα που δημιούργησαν.
Έτσι σκύλιασαν επειδή, ενώ ο αριστερός καθωσπρεπισμός καταδικάζει την ενέργεια ενός οργάνου της τάξης, που προσπαθεί να βάλει τάξη σε ορδές κάφρων που το παίζουν πρόσφυγες προκειμένου να πάρουν στη ζούλα χαρτιά, υπάρχουν και κάποιοι που όχι μόνο στηρίζουν τον αστυνομικό αλλά υπερβάλλοντας, ζητούν να παρασημοφορηθεί κιόλας! 

Έφτιαξαν μάλιστα και σελίδα στο Facebook " Στηρίζουμε τον αστυνομικό από την Κω", η οποία μέχρι στιγμής έχει περισσότερα από 1000 likes.






Το video που τράβηξε ο ανταποκριτής του Associated Press, Dalton Bennet έκανε, τη Δευτέρα, το γύρο του κόσμου, προκαλώντας οργή και ντροπή στην αριστερή χούντα και την απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να θέσει τον αστυνομικό σε διαθεσιμότητα και να ξεκινήσει κατεπείγουσα διοικητική έρευνα.

Δείτε το video