18 Αυγούστου 2015

ΘΑ ΕΜΦΥΣΗΣΕΙ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΑ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ "ΝΤΑΞ' ΜΩΡΕ ΝΑ 'ΟΥΜ'"-Ο Φλαμπουράρης μιλά για τη λατρεία του στα παιδιά του πρωθυπουργού -Η απορία του Τσίπρα junior στη Μήλο

Για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα, Φοίβο Παύλο και Ορφέα Ερνέστο μίλησε δημοσίως σήμερα το πρωί ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega και τον Δημήτρη Τάκη είπε: «Τα μικρά τα αισθάνομαι πιο πολύ από εγγόνια μου. Έχουμε μια τρομακτική σχέση. Αν κάνουμε τρεις μέρες και δεν τα δώ... Είναι μια τρομακτική σχέση».

Μάλιστα, αποκάλυψε την απορία του Τσίπρα junior στον πατέρα του και πρωθυπoυργό, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών τους σε Μήλο και Σίκινο: «Χθες ήταν κάπου ο μικρός με τον πατέρα του και του λέει ''καλέ μπαμπά, αφού με το καράβι πήγαμε στη Μήλο, μπορούσαμε να πάμε και στην Αίγινα στον παππού''».

Σημειώνεται ότι ο κ. Φλαμπουράρης διαθέτει σπίτι με πισίνα στα ορεινά της Αίγινας, στο οποίο πηγαίνουν αρκετά συχνά ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του (τουλάχιστον μέχρι να αναλάβει πρωθυπουργός). Μάλιστα, τα δύο παιδάκια έχουν γιορτάσει αρκετές φορές τα γενέθλιά τους στο συγκεκριμένο σπίτι. Πάντως, όσοι δεν συναντούν τον υπουργό Επικρατείας τα καλοκαίρια στην Αίγινα να παίζει με τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα στο «Εν Πλω», τον βλέπουν συχνά-πυκνά να τα έχει μαζί του κοντά στην οικία του, πιο κάτω από τον Λυκαβηττό, στην καφετέρια «Φίλιον» στο Κολωνάκι.