07 Αυγούστου 2015

Αυτές είναι οι σύντροφοι πέντε μπαλαδόρων της Super League

Οι φετινές «υποψήφιες» για τον άτυπο τίτλο της πιο σέξι συντρόφου ποδοσφαιριστή - Η Ελίζαμπεθ Ρέγιες του Σέρχιο Σάντσεθ, η Τζαστίν του Ρόναλντ Βάργκας, η Σόφι Μοραντέγιο του Ράσμους Θελάντερ, η Γκάμπι Ραμίρες του Αλαν Πουλίδο και η Μαρκέτα Βιδάλη του Στέφανου Καπίνο
Η εξέδρα μπορεί να διχάζεται για τα αμιγώς ποδοσφαιρικά, τα βρίσκει όμως και ομονοεί, με μια φωνή και ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις, όταν υμνεί τα προσόντα κάποιας WAG. Για τους μη μυημένους, το συγκεκριμένο αρκτικόλεξο παραπέμπει στις συζύγους και γενικώς συντρόφους αθλητών (Wives Αnd Girlfriends), οι οποίες βρίσκονται σε έναν δικό τους ανταγωνισμό κάλλους - και μάλιστα σκληρό.

Πιθανώς οι WAG να ζουν και σε έναν δικό τους κόσμο, όπου την ύψιστη σημασία φέρουν τα νιάτα, οι σφριγηλές, αισθησιακές καμπύλες, οι ακατάσχετες selfie, η οικονομική άνεση και η διαρκής αναζήτηση της διασκέδασης, της εξωστρέφειας κ.λπ. Ωστόσο, οποιαδήποτε εμβάθυνση στο φαινόμενο αφαιρεί την αυθεντική και αυθόρμητη ικανοποίηση που προσφέρει σε κάθε αγνό φίλαθλο η παρουσία μιας καλλίγραμμης, γοητευτικής, ενίοτε δε και μοιραίας συντρόφου κάποιου ποδοσφαιριστή. Εκτός, βέβαια, αν ο ίδιος ο παίκτης είναι πιο «άτακτος» και προκαλεί περισσότερο από την επίσημη σύντροφό του, κάτι για το οποίο θα είχε πολλά να πει ο Αλαν Πουλίδο.

Ο 24χρονος Μεξικανός επιθετικός και νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, εκτός από την ερυθρόλευκη φανέλα την οποία καλείται να δοξάσει στο γήπεδο, είναι ήδη διάσημος για κάποια «ροζ βίντεο». Πρόκειται για ερασιτεχνικό -φυσικά- υλικό, στο οποίο ο Πουλίδο έχει καταγραφεί ημίγυμνος, γυμνός κ.λπ. να επιδίδεται σε ερωτικό χορό, σε διαφόρων ειδών περιπτύξεις με κάποια, η οποία, σύμφωνα με φήμες, δεν είναι η μόνιμη σύντροφός του Γκάμπι Ραμίρες. Η Γκάμπι έχει ήδη κερδίσει τη συμπάθεια των Ελλήνων φιλάθλων, καθώς ο Πουλίδο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό. Από τα τέσσερα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο υπό τους τίτλους «το ερωτικό σκάνδαλο του Αλαν Πουλίδο» δεν διακρίνεται ξεκάθαρα η ταυτότητα της δεσποσύνης με την οποία συνευρίσκεται ερωτικά ο στράικερ. Σύμφωνα όμως με τους Μεξικανούς δημοσιογράφους αλλά και κάποιους από τους παλαιότερους συμπαίκτες του Πουλίδο, η περί ης ο λόγος είναι μια σούπερ σέξι τηλεπερσόνα, η εκρηκτική Βίβιαν Σεπέδα. Η Μεξικάνα τηλεπαρουσιάστρια είναι κολλητή της Γκάμπι Ραμίρες, η δεύτερη όμως έπαιξε έξυπνα το παιχνίδι της ως «κυρία Πουλίδο», διαλύοντας τις φήμες για τα παραστρατήματα του καλού της με τη δημοσίευση φωτογραφιών από τις διακοπές της μαζί του στην Κέρκυρα, λίγο μετά την κυκλοφορία των «ακατάλληλων» βίντεο. Η Γκάμπι είναι και αυτή μια επίδοξη στάρλετ της μεξικανικής τηλεόρασης, το κοινό της οποίας τροφοδοτείται με το θέαμα εντυπωσιακών θηλυκών, θελκτικών και καυτών - ή τουλάχιστον τόσο σέξι ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ενός ποδοσφαιριστή. Για τους φιλάθλους δεν υπάρχει συζήτηση. Αυτοί ούτως ή άλλως εκτιμούν προσωπικότητες όπως η Γκάμπι Ραμίρες και δεν το κρύβουν, εκφράζοντας ηχηρά τον θαυμασμό τους μόλις τις εντοπίσουν στην εξέδρα.


Γκάμπι Ραμίρες (Αλαν Πουλίδο Ολυμπιακός)

Αν και μικρόσωμη, η Γκάμπι αναμένεται να ταράξει -με την καλή έννοια πάντα- το νευρικό σύστημα των «γαύρων» τη νέα σεζόν, ιδιαίτερα εντός έδρας, δηλαδή στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Αλλά η Μεξικάνα δεν θα είναι μόνη, καθώς η σύντροφος Καπίνο θα διεκδικήσει μέρος της δόξας της με το επιπλέον προσόν ότι είναι Ελληνίδα. Ο Στέφανο Καπίνο ακολούθησε τη δύσβατη οδό της μεταγραφής από τον έναν «αιώνιο» στον άλλον και, όπως αρκετοί ποδοσφαιριστές που έπραξαν αναλόγως αποφασίζοντας να μεταγραφούν από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να μάθει να κωφεύει σε διάφορα -ελάχιστα- κοσμητικά επίθετα που θα προέρχονται από τις κερκίδες. Παρ’ όλα αυτά, η Μιρκέτα Βιδάλη, η 27χρονη σύντροφός του είναι ένα από τα ατού του ως νέου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Αντικρίζοντας τη γλυκιά Μιρκέτα, θα είναι δύσκολο, ακόμη και για τον πλέον σκληροπυρηνικό «βάζελο» που νιώθει προδομένος από τη μετακόμιση του πορτιέρο στο Λιμάνι, να προπηλακίσει τον Καπίνο. Η ομορφιά είναι το καλύτερο τείχος και η Μιρκέτα Βιδάλη είναι ιδανική γι’ αυτόν τον ρόλο. Η ίδια κατάγεται από την Τήνο, έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μόδα. Αρχισε από τη μεταποίηση ενδυμάτων άλλων σχεδιαστών, ενώ και εδώ και ενάμιση χρόνο έχει προχωρήσει στη σχεδίαση της δικής της συλλογή από παντελόνια τζιν, φούστες, σορτσάκια κ.λπ. Ο βασικός δίαυλος που χρησιμοποιεί η Μιρκέτα για τη διαφήμιση της κολεξιόν της είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία -έστω και από σπόντα και για να θαυμάσουν την ίδια- συρρέουν κάθε λογής «μπαλαδόφατσες».


Μιρκέτα Βιδάλη (Στέφανος Καπίνο Ολυμπιακός)

Στη Λεωφόρο της ομορφιάςΗ έλευση του Σέρχιο Σάντσεθ αναμένεται να βάλει φωτιά στις κερκίδες της Λεωφόρου τόσο με τις επιδόσεις του όσο και με τη σέξι σύζυγό του, τη σέξι Σπανιόλα Ελίζαμπεθ Ρέγιες. Πρόκειται για ένα αυθεντικό τοπ μόντελ, με διεθνείς διακρίσεις, καθώς το 2006 κέρδισε τον τίτλο Μις Υφήλιος. Ληξιαρχικώς, γνωρίζουμε ότι η κούκλα Ελίζαμπεθ γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1985 στη Μάλαγα και από πολύ νωρίς ξεχώρισε για την ομορφιά της, αλλά και για την αναπάντεχα οξυμένη αίσθηση του χιούμορ της. Περιττό να σημειωθεί ότι στην Ισπανία είναι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα και δημοφιλή μοντέλα, ενώ οι προβολείς της δημοσιότητας στράφηκαν για έναν επιπλέον λόγο επάνω της: για κάποιο διάστημα υπήρξε σύντροφος του Σέρχιο Ράμος, του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Υπό αυτή την έννοια, ο Σέρχιο Σάντσεθ, ο Καταλανός νέος στόπερ του ΠΑΟ, σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ -μεταφορικά μιλώντας- σκοράροντας στην καρδιά της υπέροχης Ελίζαμπεθ. Μετά την πολυετή σχέση της με τον Ράμος, η Ρέγιες βρήκε στο πρόσωπο του άλλου Σέρχιο τον άνδρα της ζωής της, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2013.


Ελίζαμπεθ Ρέγιες (Σέρχιο Σάντσεθ Παναθηναϊκός)

Μοντέλο, όμως, είναι και η πανέμορφη Σόφι, η 24χρονη σύντροφος του Ράσμους Θελάντερ, του Δανού κεντρικού αμυντικού που θα αγωνίζεται από φέτος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η Σόφι Μοραντέγιο Στρομ Αντερσεν, όπως είναι το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ααλμποργκ της Δανίας, όπου και γνωρίστηκε με τον Ράσμους Θελάντερ. Ως προς την επαγγελματική της ιδιότητα, δηλώνει μοντέλο και το 2014 είχε λάβει μέρος στα εθνικά καλλιστεία διεκδικώντας τον τίτλο «Miss World Denmark» παρά την ασυνήθιστη, μελαψή επιδερμίδα της και τα σγουρά μαλλιά της - εν μέρει κατάγεται από τη Νιγηρία. Συνήθως δηλώνει ότι, εκτός από τον Ράσμους, λατρεύει τα ταξίδια και το διάβασμα. Αλλά και το τρίτο φετινό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο 22χρονος Φινλανδός μέσος Ρόμπιν Λοντ, έρχεται στην Αθήνα με εκλεκτή συνοδεία. Η ξανθιά Γιάνι Οβάσκα είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι μαζί της από την εφηβική του ηλικία. Το βιογραφικό σημείωμα της Γιάνι είναι μάλλον ελλιπές, καθώς ελάχιστα στοιχεία είναι γνωστά γι’ αυτήν - εκτός, φυσικά, από τα προφανή, ότι δηλαδή της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και το να κοινοποιεί στα social media τις όμορφες στιγμές που περνά με τον σύντροφό της.


Σόφι Μοραντέγιο (Ράσμους Θελάντερ Παναθηναϊκός)

Δικέφαλος πειρασμόςΗ ΑΕΚ επανέρχεται στη Super League μετά την υποχρεωτική περιπλάνησή της στις κατώτερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και φιλοδοξεί να αναλάβει ξανά ρόλο πρωταγωνιστή. Στην προσθήκη του Ρόναλντ Βάργκας από τη Βενεζουέλα η Ενωση έχει επενδύσει μεγάλο μέρος των προσδοκιών της «εντός παιδιάς», κάτι που αφορά επίσης και τη σύντροφό του. Η Τζαστίν είναι πολύ κοντά στο πρότυπο της καυτής Λατίνας και αναμένεται να πυρπολήσει τις φαντασιώσεις των οπαδών της θρυλικής κιτρινόμαυρης - και όχι μόνο. Η Τζαστίν ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά μαζί με τον αγαπημένο της όταν εκείνος υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα απλό κορίτσι από τη Βενεζουέλα, το οποίο βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή τον τελευταίο χρόνο. Εξ όσων γνωρίζουμε από το Facebook, ο Ρόναλντ και η Τζαστίν έκαναν μαζί διακοπές στις Μπαχάμες, ενώ στη συντροφιά τους ήταν και κάποιοι φίλοι, επίσης ποδοσφαιριστές. Η όρεξη για διακρίσεις που επέδειξε στις πρώτες εμφανίσεις του ο Βάργκας με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει να κάνει προφανώς με το πόσο αποτελεσματικά τον στηρίζει εκτός γηπέδων η εκλεκτή της καρδιάς του.


Τζαστίν (Ρόναλντ Βάργκας ΑΕΚ)