20 Σεπτεμβρίου 2015

Επικός Βαγγέλας πανηγυρίζει που δεν έφαγε 15% στην κεφάλα:«Πριν 5 βδομάδες νομίζαμε ότι θα χάσουμε με μεγαλύτερη διαφορά»




"Ολοκληρώθηκε μια εκλογική μάχη την οποία δώσαμε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, πολιτισμένα. Το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι διαμορφώνεται ολοκληρωμένα  με την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα" δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά την ανακοίνωση των exit polls.

"Τον συγχαίρω και τον καλώ να σχηματίσει την κυβέρνηση που πρέπει, να έρθει στη Βουλή και όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε" τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την άφιξή του στα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού.

"Τον Γενάρη κάποιοι νόμιζαν ότι θα διαλυθούμε και τώρα νόμιζαν ότι θα μας τελειώσουν.  Η ΝΔ ούτε διαλύθηκε ούτε τελειώνει. Είναι ένα κόμμα που αποδεικνύεται ότι είναι ζωνατνός πολιτικός οργανισμός, πυλώντας της δημοκρατίας και εγγύηση για τη σταθερότητα, την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, το μέλλον του τόπου, κι έτσι παραμένει" πρόσεσε ενώ τόνισε πως "αυτό που προέχει είναι να σχηματιστεί μια κυβέρνηση, να δούμε τα προβλήματα της Δευτέρας και να προχωρήσουμε".

"Όταν ξεκινήσαμε πριν από 5 εβδομάδες το αποτέλεσμα πιστεύαμε ότι θα ήταν ακόμα χειρότερο" υπογράμμισε και συμπλήρωσε "φαίνεται ότι σε 6 μήνες οι πολίτες δεν άλλαξαν γνώμη".