20 Σεπτεμβρίου 2015

Φαήλος: Μάστορα, ρίξε 2 – 3% παραπάνω

Το σύστημα παίζει τα ρέστα του για να «διορθώσει» την πραγματικότητα, να επηρεάσει το πόπολο και να κερδίσει ο Αλέξης. Μην ακούτε λοιπόν. Πιείτε τον καφέ σας και πηγαίνετε στην κάλπη να στείλετε τον Αλέξη και τους καψοκαλύβηδες συνεργάτες του στην αντιπολίτευση.

Μερικές δημοσκοπήσεις είναι σαν πορτραίτο επί παραγγελία. Αφού τ’ ακουμπάς, ο «καλλιτέχνης» διορθώνει την πραγματικότητα. Αν η μύτη σου είναι σαν μπουγατσομάχαιρο, στην λειαίνει λίγο και στην κάνει απλώς γαμψή κι αποφασιστική. Αν είσαι αλλοίθωρος και τα μάτια σου το ένα κοιτά την Άρτα και τ’ άλλο τα Γιάννενα, σου κάνει μια ευθυγράμμιση, να μην είσαι σαν τον Γύλο και πάει λέγοντας.
Τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες; Το σύστημα παίζει τα ρέστα του για να «διορθώσει» την πραγματικότητα, να επηρεάσει το πόπολο και να κερδίσει ο Αλέξης ο ευέλικτος, που απόκαμε γιατί για μια και μοναδική φορά στην ζωή του δούλεψε 17 ώρες και μας το λέει και το ξαναλέει.

Θα ρισκάρω λοιπόν να σας εξηγήσω, γιατί αύριο βράδυ θα προσκυνήσουν το μουστάκι του Βαγγέλη και γιατί ο πρόεδρος της Τασίας και του κυρ Αλέκου του υπουργοεργολάβου θα χάσει, θυμίζοντας τις επιδόσεις του νταβαντζίδικου συστήματος τα τελευταία χρόνια.

Κατά το παρελθόν προσπάθησαν να προμοτάρουν τους Γλυκολόγους Ανταλλακτικούς, δίνοντας τους κάτι 17 και 18 %. Έβγαλε κι ο Π. Λιάκος των «Αδιάβροχων» εκείνο το βιντεάκι κατά την παρουσίαση του «Μακεδονικού» λεξικού και ψώνισαν ο Τρεμόπουλος και τ’ άλλα παιδιά από σβέρκο.

Είχαν επίσης προμοτάρει ξανά έτσι τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και το συχωρεμένο το ΚΕΠ του φίλου μου του Δημήτρη. Αντίο Γλαρέντζα, χουν ει, άμωμον οδόν αλληλούια κλπ.

Προσπάθησαν την πρώτη φορά να επιβάλλουν τον Βενιζέλο στον ΓΑΠ. Κέρδισε τότε το ψηλό παιδί από την Μινεσότα.

Προσπάθησαν το 2009 στις εσωκομματικές μας να αβαντάρουν την Ντόρα. Κέρδισε ο Αντώνης.

Προσπάθησαν στο δημοψήφισμα να επηρεάσουν δημοσκοπικά υπέρ του ΝΑΙ. Κέρδισε το Όχι. Και βέβαια, μετά και τα καρφώματα από τον Βαρουφάκη, κατάλαβα το γιατί. Γιατί κι ο Αλέξης ήθελε το Ναι, πίστευε πως αυτό θα κερδίσει, ώστε να νομιμοποιηθεί η επερχόμενη κωλοτούμπα του. Ε, ο λαός πήγε με το θυμικό του στην κάλπη και ο Ηρακλής των 17 ωρών βρέθηκε ξεβράκωτος να γλείφει όπου έφτυνε, να λέει τα επιχειρήματα του Αδώνιδος και έφαγε και μια διάσπαση σπέσιαλ.

Εν ολίγοις, όποιον κι ό,τι υποστήριξαν τα τελευταία χρόνια οι παρακάμαρες, τα επιχειρηματικά τζάκια κι οι πρόθυμοι εκ των δημοσκόπων, έχασε. Καπούτ. Σαν τον Δράμαλη στα Δερβενάκια πήγαν.

Αυτό θα γίνει και τώρα.

Γιατί; Διότι είναι ανυπόληπτοι. Κι ό,τι υποστηρίζουν καθίσταται ύποπτο κι ανυπόληπτο. Λέει ο απλός πολίτης «το είπε η τάδε πριμαντόνα της «ενημέρωσης»; Άρα η αλήθεια είναι απέναντι».

Μην ακούτε λοιπόν. Πιείτε τον καφέ σας και πηγαίνετε στην κάλπη να στείλετε τον Αλέξη και τους καψοκαλύβηδες συνεργάτες του στην αντιπολίτευση.

Συγκρίνετε το πέρυσι με το φέτος. Θυμηθείτε την αύξηση 1765% στις εισόδους προσφύγων και λαθρομεταναστών, την ύφεση που έφεραν, το έλλειμμα, την αύξηση της ανεργίας, τις κλειστές τράπεζες και τα capital controls, την δίωξη της αριστείας στην Παιδεία, το ό,τι ο ανακυκλωμένος κνίτης επέλεξε για συνεργάτες την Τασία, τον Βαρουφάκη, τον Μπαλτά, την Κωνσταντοπούλου.

Στείλτε στο Μαξίμου τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Έχει ήδη με το επιτελείο του κάνει έναν άθλο. Συνέτριψε μια ιλιγγιώδη διαφορά. Στείλτε στην εξουσία μια λογική κι αποτελεσματική κυβέρνηση με τον Βαγγέλη Πρωθυπουργό και κορμό την ΝΔ, να μαζέψει την τεράστια ζημιά του Τσίπρα και των σκιντζήδων του στην οικονομία, στην Παιδεία και στο μεταναστευτικό.

Καλό βόλι και στο στόχο.

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ στην Β΄ Πειραιά