21 Σεπτεμβρίου 2015

Η φιλη του Άκη που μετά από 2 αποτυχίες με ΠΑΣΟΚ εκτόπισε τον Διαμαντόπουλο

ΠΑΣΟΚ από μικρή και φίλη του Άκη διορισμένη σε κρατική θέση στις Βρυξέλλες επί Σημίτη, προσπάθησε χωρίς επιτυχία να εκλεγεί 2 φορές βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, μέχρι που τα κατάφερε με τον ΣΥΡΙΖΑ... το νέο ΠΑΣΟΚ δηλ.

Το ναυάγιο της Λαϊκής Ενότητας στις εκλογές πέταξε από τη βουλή τον Βασίλη Διαμαντόπουλο και έβαλε στη θέση του μια νέα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πρώτη της συνέντευξη στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Καστοριάς Δίκτυο και στον Αντώνη Παραρά, η νέα Βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα χρησιμοποιήσει βουλευτικό αυτοκίνητο και θα ψηφίσει τη φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης κάτι το οποίο σύμφωνα με παλαιότερα ρεπορτάζ πρόκειται να καταθέσει η νέα κυβέρνηση.

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου δήλωσε:
«Έχω δικό μου αυτοκίνητο και αυτό θα χρησιμοποιήσω για τις μετακινήσεις μου. Μου αρκεί. Επίσης δεν μπορεί ως ελεύθερος επαγγελματίας (κτηνίατρος) να φορολογούμαι και να μην δέχομαι να φορολογούμαι ως βουλευτής όπως όλοι οι Έλληνες».





Πηγή: Η βουλευτής που εκτόπισε τον Βασίλη Διαμαντόπουλο στην Καστοριά [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/227116/i-voyleytis-poy-ektopise-ton-vasili-diamantopoylo-stin-kastoria-eikones#ixzz3mN0kKpSl