05 Σεπτεμβρίου 2015

Ιων Στεριώτης! Από την υπηρεσία Καμμένου στον Τσίπρα: «Ο Αλέξης έφερε πακέτο Γιούνκερ 35 δις» ΜΠΕΕΕΕ ΓΙΔΙ!

Ο τραγελιαφικός τύπος κομπάζει ότι είναι και καθηγητής Οικονομικών σε Παν/μιο (κάπου αλλού βέβαια αναφέρει "καθηγητής οικονομικών και ΜΜΕ" οπότε υποψιάζομαι ότι πρόκειται περι κάποιου τίτλου της πλάκας) και κάνει αστεία προπαγάνδα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υποψήφιος του Καρατζαφέρη (το 2009) και παρολίγον υποψήφιος του Καμμένου (πριν εξεγερθούν οι ψεκασμένοι που τον θεωρούν μασόνο γιατί όπως λέει ο ίδιος έφερε την Τράπεζα Ροθσίλντ στην Ελλάδα) τώρα υποστηρίζει Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορώντας σαν αυτοδίδακτος προπαγανδιστής την παρακάτω αφίσα στο Twitter:


Πέρα από τη γελοιότητα ότι τα μέτρα είναι 19,7 και όχι 9,7 δις όπως λέει η αφίσα ή τα πανηγύρια για το 3ετές μνημόνιο διαφημίζει ότι το πακέτο Γιούνκερ  το κέρδισε ο Τσίπρας μετά τον τρόμο των Ευρωπαίων από το 63% του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα!!

Επειδή αυτό το λέει και ο Τσίπρας ("Διαπραγματευτηκα και έφερα το πακέτο Γιούνκερ των 35 δις") να τους θυμίσουμε:

1. Ότι οι ίδιοι έβριζαν το πακέτο Γιούνκερ πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και μάλιστα η ΑΥΓΗ υπερασπιζόταν τις απόψεις Βαρουφάκη που δήλωνε στις 21 Ιανουαρίου "Δεν σταματώ να εκπλήσσομαι από την ηλιθιότητα του σχεδίου Γιούνκερ. Είναι σαν να δίνεις ασπιρίνη σε έναν νεκρό", θεωρώντας ότι "τάραξαν τη ΝΔ"

2. Το πακέτο Γιούνκερ το διαπραγματεύτηκε ο Σαμαράς και μάλιστα είχε καταθέσει σχέδιο για έργα 41 δις το οποίο συζητήθηκε στη σύνοδο του Δεκεμβρίου του 2014. Δείτε εδώ τις προτάσεις και το σχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση Σαμαρά


Τέλος όσον αφορά τον σαλτιμπάγκο το "πακέτο Γιούνκερ" ψηφίστηκε και ανακοινώθηκε επίσημα στις 15 Ιουλίου του 2015... δηλ 20 μέρες πριν το δημοψήφισμα Τσίπρα... άρα δεν μπορεί να είναι προϊόν του ΟΧΙ

ΥΓ. Πάρτε και μπόνους το tweet Καμμένου για τον ψεκασμένο