17 Σεπτεμβρίου 2015

Αφήστε εμάς να τους διώξουμε.Ξέρουμε πως…

Του Γιώργου Κράλογλου

Ήρθαν οι κιτρινιάρηδες να πάρουν τον ΟΛΠ και τα λιμάνια μας. Μαζεύτηκαν οι Καναδοί να πάρουν τα χρυσάφια μας. Οι κατακτητές Γερμανοί θα φάνε τα αεροδρόμια. Ρώσοι και Γάλλοι θα βουτήξουν τα τρένα μας. Και εμείς που θα τεμπελιάζουμε; Πως θα απεργούμε; Πως θα γινόμαστε βουλευτές; Που θα δουλεύουν οι αφισοκολλητές και οι κλακαδόροι;
Αν δεν μπορείτε να τους διώξετε εσείς οι πολιτικοί επειδή είσαστε κότες, πουλημένοι και διπρόσωποι, αφήστε εμάς τους κομματικούς κρατικούς εργατοπατέρες. Τι μας έχετε στο κόμμα; Αυτή είναι η δουλειά μας.

Ο κομματικός στρατός των εργατοπατέρων που κρατάει εδώ και σαράντα χρόνια όρθια τα τείχη του κράτους-πατερούλη ενάντια στον Αττίλα-ιδιώτη επενδυτή και στα στρατεύματα κατοχής του ιδιωτικού τομέα ξέρει πως θα διώξει και τους Κινέζους, και τους Καναδούς και τους Ρώσους και όποιον έχει τολμήσει να εισχωρήσει στην κρατική μπανανία.

Μην κοιτάτε το 1.500.000 κατάδικους-ανέργους που έχουμε στα στρατόπεδα της μπανανίας μας, ούτε τους 400.000 νέους υποψήφιους μετανάστες.

Τους έχουμε επίτηδες να τους βλέπουν οι νέοι για να μάθουν τι τους περιμένει έτσι και τολμήσουν να πιάσουν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα εκτός από καφετέριες, ουζάδικα και λαϊκές αγορές που είναι όραμα... για την μπανανική μας οικονομία.

Εμείς, οι κομματικοί εργατοπατέρες, ξεκινήσαμε πριν 35 χρόνια και διώξαμε την Pirelli. Εμείς διώξαμε δύο χημικές βιομηχανίες στην Βόρεια Ελλάδα. Εμείς κλείσαμε την χαλυβουργία στον Ασπρόπυργο. Εμείς ξεβρακώναμε τους ιδιώτες των μεταφορών για να αποκτήσουμε έδρανα στην Βουλή. Εμείς διαλύσαμε 43 βιομηχανίες που μας παρέδωσε ο Ανδρέας να τις "εξυγιάνουμε" με 1 τρισ. δραχμές. Εμείς πετάξαμε με τις κλωτσιές όποιον τόλμησε να κάνει τον στρατηγικό επενδυτή και να φέρει κεφάλαια στην ενέργεια. Εμείς είμαστε που περιφρουρήσαμε 40 χρόνια την Ολυμπιακή με 2,5 δισ. ευρώ ζημιές...

Τόσα έργα. Τόση ιστορία. Τόση "εμπειρία" στην αποβιομηχάνιση της χώρας και στην διάλυση της ιδιωτικής οικονομίας και θα μας γλυτώσουν οι υπόλοιποι;

Τώρα μάλιστα που έχουμε στην Βουλή όχι ένα αλλά τρία κομμουνιστικά κόμματα δικά μας;

Τι και αν βρίζονται μεταξύ τους και το ένα καρφώνει το άλλο. Σημασία έχει ότι οι κομμουνιστές στην Βουλή έχουν και θα έχουν τον πρώτο λόγο γιατί ξέρουν να κάνουν και συνεταιριλίκια...

Με ποιους θα συμμαχούσαν οι ψεκασμένοι και άλλα μορφώματα αν δεν τους καλούσαν οι κομμουνιστές.

Που θα έβρισκαν κατανόηση οι Χρυσαυγίτες αν δεν τους αγκάλιαζαν οι κομμουνιστές κάθε φορά που είχαν "καθήκον" να κάνουν μπάχαλο και την Βουλή.

Όλοι αυτοί, κομμουνιστικά κόμματα, ψεκασμένοι (αν μας καταραστεί ο Θεός και μπούνε πάλι στην Βουλή) και νεοναζί έχουν την ανάγκη μας.

Έχουν ανάγκη τον κομματικό στρατό κατοχής που οφείλει να είναι σε ετοιμότητα γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται με τους φασίστες ευρωπαϊστές...

Έχουν ανάγκη τους κομματικούς εργατοπατέρες γιατί μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση... και να μείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ.

Και τότε τι θα κάνουν οι ινστρούχτορες της Παιδείας που ανέλαβαν το "εκπαιδευτικό πρόγραμμα" ισοπέδωσης των πάντων και ταχείας "επιμόρφωσης" στον μπολσεβικισμό του μαρξιστή Μπαλτά.

Πως θα εφαρμοστεί το σταλινικό σχέδιο Κουρουμπλή στο ξεπάτωμα της ιδιωτικής υγείας χωρίς την βοήθεια και τις δυνάμεις των κομματικών εργατοπατέρων και των κρατικών συντεχνιών.

Τι θα γίνει στην χώρα αν δεν προλάβουμε να κλείσουμε τα σύνορα, να φέρουμε την δραχμή και να ζήσουμε με λεφτά από την Βολιβία, τη Σομαλία, την Ζιμπάμπουε, από τα πετρέλαια του Μαδούρο, από τα ρούβλια του Λένινγκραντ και τους θησαυρούς του Ιράν. Τόσες συμφωνίες έχει υπογράψει... ο πρωθυπουργικός ξάδερφος Τσίπρας. Θα πάνε χαμένες τόσες μπίζνες... και τόσα τζάμπα λεφτά;

Γι' αυτό ο στρατός κατοχής και το ειδικό σώμα των κομματικών κρατικών εργατοπατέρων σας βεβαιώνουμε ότι ξέρουμε να μην αφήνουμε την μία πέτρα πάνω στην άλλη αν κάποιος πειράξει το κράτος-πατερούλη.

Μην εμποδίζετε το εθνικό έργο μας... στον αφανισμό της ιδιωτικής οικονομίας. Παραδώστε μας τους ιδιώτες που τολμούν να κάνουν επενδύσεις ή να μετέχουν στις ιδιωτικοποιήσεις και θα δείτε.

Πριν κλείσει το 2015 θα φύγουν και οι Κινέζοι και οι Καναδοί και οι Γερμανοί και οι Ρώσοι και όποιοι κατακτητές-επενδυτές θέλουν να αλλάξουν σύνορα στην ελληνική μπανανία.

Το πολύ-πολύ οι αιχμάλωτοι - άνεργοι να φθάσουν από το 1.500.000 στα 2.500.000. Και τι μας νοιάζει. Πρόκειται για αχρείους που δούλευαν, στον ιδιωτικό τομέα. Τα διαβατήρια τους τα έχουν. Η μπανανία μας δεν πρόκειται να τους τα αφαιρέσει. Το αντίθετο μάλιστα...

george.kraloglou@capital.gr