23 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΚΑΡΙ! Δεν θέλει Μητσοτακικούς-Καραμανλικούς-Σαμαρικούς στη ΝΔ που ονειρεύεται ο Μητσοτάκης!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι από τους πρώτους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και μία μέρα μετά την δρομολόγηση των σχετικών διαδικασιών πήρε θέση δίνοντας το στίγμα του για το μέλλον της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης και περιγράφοντας το όραμα του.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε πως δεν θέλει το κόμμα να χωρίζεται σε Μητσοτακικούς, Σαμαρικούς Καραμανλικούς.

«Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στη ΝΔ… Δεν θέλω μια ΝΔ που να χωρίζεται σε Μητσοτακικούς, Σαμαρικούς Καραμανλικούς, θέλω μια ΝΔ από Νεοδημοκράτες στην οποία ο καθένας θα διαχωρίζεται από τις ικανότητές του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως τα τελευταία χρόνια η Νέα Δημοκρατία είχε πάρει «διαζύγιο» από τα κοινωνικά και πρόσθεσε πως πρέπει να είναι σε διάλογο μαζί τους.

Σε κάθε περίπτωση διευκρίνισε πως οι ευθύνες δεν πρέπει να αποδοθούν στον κ. Μεϊμαράκη.

«Είναι ξεκάθαρο ότι όταν μετά από τέσσερις εκλογικές διαδικασίες η ΝΔ δεν μπορεί να καβατζάρει το 30% υπάρχει μια μεγάλη ομάδα πολιτών που μας έχουν γυρίσει την πλάτη» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να γίνουν ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος.