17 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Εκπληκτικό σποτ από την ΟΝΝΕΔ: Με λένε Τσίπρα... Αλέξη Τσίπρα

Η νεολαία της ΝΔ παρουσιάζει τα επτά μεγάλα ψέμματα του πρώην πρωθυπουργού προς τους Έλληνες και τον παρομοιάζει με τον «007»

Τα επτά μεγάλα ψέμματα που είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον ελληνικό λαό κατά τη διάρκεια της επτάμηνης διακυβέρνησής του, παρουσιάζει η Νεολαία της ΝΔ σε νέο σποτ της κι ενώ βρισκόμαστε στην τελική εκλογική ευθεία.

Η ΟΝΝΕΔ μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 1' και 35'' δείχνει σημεία από ομιλίες του πρώην πρωθυπουργού στις οποίες υπόσχεται στους Έλληνες ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο μνημόνιο, ότι θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, ότι ο κατώτατος μισθός θα είναι για όλους τους εργαζόμενους 751 ευρώ, ότι το αφορολόγητο θα οριοθετηθεί στις 12.000 ευρώ, ότι θα ενεργοποιηθεί πρόγραμμα με 300.000 νέες θέσεις εργασίας και ότι αν ακουστεί η λέξη «όχι» η κυβέρνησή του θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

«Σε επτά μήνες είπε επτά μεγάλα ψέμματα. Τόσα ψέμματα και τόση καταστροφή δεν γίνονται ούτε σε ταινίες» λέει η ΟΝΝΕΔ και υπό τον ήχο του soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας James Bond παρομοιάζει τον πρώην πρωθυπουργό με τον Πράκτορα 007...