07 Σεπτεμβρίου 2015

Μητρόπουλος: «Στάλιν» ο Τσίπρας – Ψηφίστε λευκό ή έστω ΚΚΕ

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Αλέξη Μητρόπουλου μετά το οριστικό «κόψιμο» του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ απόφαση που όπως φαίνεται έχει πολύ παρασκήνιο.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής «κόπηκε» από τα ψηφοδέλτια του κόμματος με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό σχολίασε πως ούτε  στην περίοδο της σταλινικής τρομοκρατίας δεν ακολουθήθηκαν τέτοιες μέθοδοι.

Σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM τόνισε πως η απεμπλοκή από το τρίτο Μνημόνιο δεν μπορεί να γίνει από αυτούς που το ψήφισαν.

Μάλιστα ο κ. Μητρόπουλος έστειλε μήνυμα στους Έλληνες ψηφοφόρους να είτε να επιλέξουν αποχή και λευκό είτε να κάνουν την «πιο συνειδητή επιλογή» και να ψηφίσουν ΚΚΕ.

«Πιστεύω ότι και η αποχή είναι υψηλής συνειδητότητας επιλογή» πρόσθεσε και τόνισε πως μετά τις εκλογές οδεύουμε προς έναν μεγάλο μνημονιακό συνασπισμό.

Ο κ. Μητρόπουλος έκανε λόγο για «προσβολή» για την Αττική αναφερόμενος στο «κόψιμό» του από τις λίστες.

Σχολιάζοντας την αποδοχή της τελευταίας τιμητικής θέσης διευκρίνισε πως το έκανε προκειμένου να έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην Κεντρική Επιτροπή.

«Τους κάλεσα να παραδεχθούν ότι βρίσκομαι σε ένα σχέδιο πολιτικής εξόντωσης και τους κάλεσα να ανακαλέσουν την άποψή τους», συμπλήρωσε.