23 Σεπτεμβρίου 2015

Χαριστική βολή στην παιδεία από τον αιώνιο φοιτητή υπουργό και τον θεατρίνο υφυπουργό που έβλεπε Ολυμπιακό όταν του είπαν να μετέχει στην κυβέρνηση

Ο πρώτος υπουργός χωρίς πτυχίο ΑΕΙ!!! Ο Φίλης σύμφωνα με το βιογραφικό του μπήκε στη Νομική αλλά δεν βγήκε ακόμα... αλλά θα μου πεις: "Κι ο υφυπουργός του ο Πελεγρίνης που τελείωσε ΑΕΙ, κατέληξε θεατρίνος" ... δίκιο θα έχεις

Προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία των υπουργών της νέας κυβέρνησης, ο πανεπιστημιακός καθηγητής, Θεοδόσης Πελεγρίνης έδειξε αιφνιδιασμένος με την υπουργοποίηση του.

Αναμφίβολα ήταν μια από τις εκπλήξεις του νέου κυβερνητικού σχήματος, καθώς ούτε και ο ίδιος γνώριζε κάτι ή έστω είχε μια ένδειξη για την πρόταση που θα του γινόταν από τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει στους δημοσιογράφους πως, «έβλεπα τον Ολυμπιακό εκείνη την ώρα (σ.σ.: αγωνιζόταν με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα) και με πήραν τηλέφωνο για να πουν ότι μου προτείνουν τη θέση του θέση του υφυπουργού Παιδείας».

Φίλης: Με ενδιαφέρει να κάνω έργο και να μην μιλάω 

«Γενικώς, δεν θα μιλάω πολύ. Με ενδιαφέρει να κάνω έργο και να μην μιλάω», δήλωσε ο νέος υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.