21 Σεπτεμβρίου 2015

Βαγγέλα ο Τσίπρας σου πήρε τα σώβρακα οπότε άντε γειά!

Βαγγέλα χωρίς μα και μου και κουτοπονηριές να ελέγξεις το κόμμα: Μετρήθηκες, ζυγίστηκες και βρέθηκε λίγος... οπότε πάρε τους παρατρεχάμενους που μάζεψες και άντε γεια

ΈΧΑΣΕΣ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΛΟΙΦΗ! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΑΣΕΣ 300.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. Τον Ιανουάριο ο Σαμαράς έχασε με 8,5% απέναντι σε έναν Τσίπρα που... έσκιζε μνημόνια, καταργούσε ΕΝΦΙΑ και μοίραζε λεφτά... τώρα κατάφερες να χάσεις το ίδιο απέναντι σε έναν Τσίπρα που υπέγραψε μνημόνιο, διατηρεί ΕΝΦΙΑ, αυξάνει ΦΠΑ και όχι μόνο δεν δίνει δεκάρα αλλά μειώνει συντάξεις και κόβει πρόωρες. Αν εσύ και οι παρατρεχάμενοι που μάζεψες το θεωρείτε ΟΚ, πρέπει να σας κοιτάξει γιατρός.

Την ήττα τη χρεώνεσαι εξ ολοκλήρου και οφείλεται στην πλήρη ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν διαφοροποιήθηκες πουθενά, ψήφισες ΝΑΙ σε ότι μαλ@κία έφεραν και προπάντων δεν εκβίασες να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μπουρδ@λο και να πάει διασπασμένος σε εκλογές. Αντίθετα με την ταύτιση, την στήριξη και προπάντων το χρόνο που έδωσες στον Τσίπρα, τον βοήθησες να πάει με οργανωμένο κόμμα στις εκλογές αντί με διαλυμένο.
Και αν στις 13 Ιουλίου ή στις 23 ξερωγω έχεις τη δικαιολογία ότι έγιναν όλα γρήγορα, για την 14η Αυγούστου δεν έχεις καμία δικαιολογία. Έπρεπε πολύ έγκαιρα να είχες εκβιάσει να διώξει Ζωή από Πρόεδρο και Λαφαζάνηδες από κόμμα του για να τους κάνεις μπουρδ@λο και να δώσεις προθεσμία σε Λαφαζάνη να οργανωθεί (μην ακούω μαλ@κίες "σώζαμε τη χώρα").

Βλέποντάς σε ο κόσμος να ψηφίζεις
ότι φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ λογικό δεν είναι να αναρωτιέται γιατί να σε ψηφίσει αντί για τον Τσίπρα; Και μην ακούσω παπαριές "δηλ. να το έπαιζε αντιμνημονιακός;"! Όχι βέβαια! Αλλά δεν μπορεί να ψηφίζεις 23% στην ιδιωτική παιδεία και μετά να πέφτεις απ'τα σύννεφα αντί να πεις από πριν "δεν ψηφίζουμε αν δεν το αλλάξεις".

Τέλος πάντων για να μην πολυλογούμε: σε έναν κόσμο που ψηφίζει ότι να 'ναι, δεν μπορείς να το παίζεις συναινετικός και μεσαίος χώρος. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ και εσύ δεν το έδειξες...

Άντε γεια λοιπόν
να δούμε τι επιλογές έχουμε να αποφασίσουμε ποιος θα είναι ο επόμενος...