25 Σεπτεμβρίου 2015

Κυριάκος: "Για να δούμε αν θα υπογράψει ο επίτιμος την υποψηφιότητά μου"-Ο καυγάς με την Ντόρα... λέει τώρα ο Βερύκιος

«Ξέρω ότι πολλοί δεν θα με ψηφίσουν λόγω του ονόματός μου» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε παράλληλα πως «όσοι περισσότεροι υποψήφιοι, τόσο το καλύτερο» και τόνισε πως «κάναμε σφάλμα αν επιτρέψαμε να φανεί η Νέα Δημοκρατία δεξιό κόμμα λόγω κάποιων στελεχών».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πως «έχουμε μια πολύ καλή προσωπική σχέση αλλά είναι κοινό μυστικό πως δεν βλέπουμε την πολιτική από το ίδιο πολιτικό πρίσμα. Νομίζω ότι έχει μια άλλη αντίληψη για το πως βλέπει την Νέα Δημοκρατία, από αυτήν που έχω εγώ». Ενώ για τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είπε: Για να δούμε αν θα υπογράψει ο επίτιμος την υποψηφιότητά μου".

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον κ.Μεϊμαράκη, λέγοντας «ήταν αξιέπαινη η προσπάθεια του, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό» και συνέχισε υποστηρίζοντας πως «δεν είναι απαραίτητο να είναι νέος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αρκεί να λέει την αλήθεια».

Δείτε το βίντεο:



Ο καυγάς Κυριάκου – Ντόρας μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Κράμερ εναντίον Κράμερ στη Νέα Δημοκρατία, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να δηλώνει δημόσια πως δεν θα υποστηρίξει τον αδερφό της Κυριάκο Μητσοτάκη για την προεδρία του κόμματος. Πίσω από την απόφασή της φαίνεται πως υπάρχει... ενδοοικογενειακό παρασκήνιο.
Ντόρα Μπακογιάννη και Κυριάκος Μητσοτάκης φέρονται να είχαν μεγάλο καυγά το περασμένο Πάσχα, μπροστά μάλιστα στον πατέρα τους και επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Αυτό αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος μέσα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha το πρωί της Παρασκευής (25.09.2015).

Σύμφωνα με τα όσα είπε, το περασμένο Πάσχα στο σπίτι της οικογένειας στα Χανιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη λογομάχησαν με βαριές κουβέντες για το θέμα της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας. "Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες για το θέμα της προεδρίας" είπε ο Δήμος Βερύκιος και πρόσθεσε πως "ο Μητσοτάκης στενοχωρήθηκε τόσο πολύ που πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί, πάνω από το προσκέφαλο του επιτίμου, αδερφή και αδερφός έκαναν ένα μορατόριουμ. Από τότε οι σχέσεις τους δεν ήταν όπως πριν".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Μπακογιάννη: Δεν θα στηρίξω τον Κυριάκο
Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συζήτηση που είχε με κομματικά στελέχη την Πέμπτη (24.09.2015) ξεκαθάρισε όχι μόνο πως δεν θα είναι υποψήφια αλλά και πως δεν θα στηρίξει τον αδερφό της Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί, όπως φέρεται να είπε, θεωρεί ότι η απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είναι βιαστική.

Πολλοί θεωρούν πως η απόφαση αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη συνδέεται με τα όσα ακούγονται από την ημέρα που άνοιξε η κούρσα της διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, πως δηλαδή υπάρχει ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ο γιος της, Κώστας Μπακογιάννης, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Αντιδρώντας στα όσα φέρεται να δήλωσε η αδερφή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Mega επανέλαβε ότι με την αδερφή του έχουν μια πολύ καλή προσωπική σχέση αλλά διαφωνούν για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. Παρότρυνε δε να ρωτήσουν την ίδια αν ισχύει το ότι δεν θα τον ψηφίσει για πρόεδρο του κόμματος αλλά θα επιλέξει να στηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αν εκείνος τελικά αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα.