18 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί θέλει «πιωμένους» τους δημοσιογράφους ο Λαφαζάνης

Την ύστατη μάχη για να πλασαριστεί σε μια καλή θέση στις εκλογές της Κυριακής δίνει η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Βέβαια τα ποσοστά που τελικά θα συγκεντρώσει το κόμμα του δεν πρόκειται να αλλάξουν ακόμη και αν δημοσιογράφοι το βράδυ της Κυριακής… τα βλέπουν διπλά!

Ο πρόεδρος του κόμματος πάντως τώρα που η προεκλογική εκστρατεία πλησιάζει στο τέλος της, σκέφτηκε να καλέσει τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ για μια χαλαρή συζήτηση, πρόσωπο με πρόσωπο», τόσο με τον ίδιο, όρο και με  τα στελέχη του κόμματος, και για ένα ουζάκι σε ουζερί της παλαιάς Κοκκινιάς. Η συνάντηση έχει καθοριστεί για το μεσημέρι του Σαββάτου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του κόμματος:

«Το μεσημέρι του Σαββάτου, 19/9, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της προεκλογικής μάχης, ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα βρεθεί με φίλους, συντρόφους και συνεργάτες του σ’ ένα λαϊκό ουζερί στην καρδιά της παλαιάς Κοκκινιάς. Στη συνάντηση, που θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στο Ουζερί «Πεζόδρομος» (πεζόδρομος Τσαλδάρη 129, Νίκαια) είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Λαϊκής Ενότητας, οι οποίοι και θα έχουν την ευκαιρία για μια χαλαρή συζήτηση, πρόσωπο με πρόσωπο, με τον Π. Λαφαζάνη και τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας που θα τον συνοδεύουν».