29 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ"! Εξι Βρετανοί αρχιτέκτονες ξεσάλωσαν στη Ρώμη -Γδύθηκαν εντελώς και βούτηξαν σε συντριβάνι [βίντεο]

Μεθυσμένοι, Βρετανοί και πρωταγωνιστές σε έκτροπα. Δεν θα αποτελούσε μεγάλη έκπληξη το συγκεκριμένο περιστατικό, αν οι πρωταγωνιστές του δεν ήταν έξι αρχιτέκτονες και όχι οι νεαροί που συνήθως επιδίδονται σε τέτοιες ενέργειες.

Κι όμως, έξι αρχιτέκτονες κορυφαίας Βρετανικής εταιρείας κατηγορούνται για αίσχη στη Ρώμη, καθώς βούτηξαν γυμνοί σε ένα από τα ιστορικά συντριβάνια της πόλης. Στο βίντεο από τις περιπέτειές τους, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες γλεντούν με αυτό τον περίεργο τρόπο στην πλατεία Δημοκρατίας της «αιώνιας πόλης», μέσα στο συντριβάνι των Ναϊάδων.

Ενας αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με την Daily Mail, περιέγραψε τη σκηνή ως εξαιρετικά διασκεδαστική, ενώ συμπλήρωσε ότι «έμοιαζε με όργιο βγαλμένο από την Αρχαία Ρώμη». Πιθανότατα όμως οι πρωταγωνιστές του το έχουν μετανιώσει ήδη, καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες που επιφέρουν έως και τρία χρόνια φυλάκισης στην Ιταλία.

Η ομάδα των αρχιτεκτόνων- από 25 εως 49 ετών- «ξέφυγε» γιορτάζοντας την τελευταία βραδιά τους στη Ρώμη. Αφού κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ, κατέληξαν στην πλατεία όπου οι άνδρες γδύθηκαν εντελώς, ενώ οι γυναίκες έβγαλαν τα ρούχα τους και κυκλοφορούσαν τόπλες. Οι έξι τους έδειχναν να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα, γελώντας και ρίχνοντας νερό ο ένας στον άλλον. Ολα αυτά βέβαια μέχρι τη στιγμή που έφτασε στο σημείο η αστυνομία, περίπου μετά από μισή ώρα, αλλά ήδη αρκετοί περαστικοί είχαν βγάλει φωτογραφίες και βίντεο από αυτό το... πάρτι.