18 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ! Πληρώνουν κτηνοτρόφους και επίδομα θέρμανσης που χρωστάνε από πέρσι

Πρόκειται για αποζημιώσεις από το 2014 και μετά, αλλά μπαίνουν τώρα στους λογαριασμούς για να δοθούν στους κτηνοτρόφους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κατατέθηκαν στην Τράπεζα Πειραιώς 4.499.653 ευρώ.

Με βάση την ίδια ανακοίνωση το ποσό αφορά κυρίως αποζημιώσεις κτηνοτρόφων για ευλογιά, καταρροϊκό πυρετό, βρουκέλλωση και φυματίωση παραγωγικών ζώων και καλύπτει τις εκκρεμείς πληρωμές για αιτήματα που κατατέθηκαν περίπου μέχρι και τον Νοέμβριο του 2014.

Για τις αποζημιώσεις που αφορούν στο χρονικό διάστημα από το Δεκέμβριο του 2014 έως και σήμερα θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τους δικαιούχους από το ΥΠΑΠΕΝ.

Προεκλογικό «ρουσφέτι» – Δίνουν τώρα στους δικαιούχους το επίδομα θέρμανσης του προηγούμενου χειμώνα!

Όλα για όλα φαίνεται να τα δίνουν τα κόμματα προκειμένου να προσελκύσουν ψηφοφόρους για την κρίσιμη προεκλογική μάχη της Κυριακής. Και βέβαια αυτή τη στιγμή στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν και το μαχαίρι και…το πεπόνι.

Χαρακτηριστική είναι η απόφαση τουπρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος φύλαγε μια έκπληξη στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης.

Ποια είναι αυτή η εκπλήξη; Με απόφαση του, θυμήθηκαν τώρα-προεκλογικά δηλαδή να εγκρίνουν κονδύλι ύψους 108,1 εκατ. ευρώ για την πληρωμή του επιδόματος του προηγούμενου χειμώνα με αποτέλεσμα εδώ και λίγες μέρες να καταβάλλεται στους λογαριασμούς!