11 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ! Ο Καμμένος σε ελικόπτερο… ψεκάζει Μέρκελ και Σόιμπλε – Τα προεκλογικά φυλλάδια των ΑΝΕΛ (ΦΩΤΟ)

Τι έγινε Πανούλη; Ο Τσίπρας σου έδωσε άδεια να βάλεις τη φάτσα του στη γελοιογραφία;

Όλη του την φαντασία φαίνεται πως έβαλε το κόμμα του Καμμένου, αφού για την ανάγκη των προεκλογικών του φυλλαδίων, το έριξε στις γελοιογραφίες.
Μάλιστα τα φυλλάδια των ΑΝΕΛ περιέχουν σκίτσα και διαλόγους, στα οποία πρωταγωνιστούν όπως είναι φυσικό ο Βολφγκανγκ Σόιμπλε, η Άνγκελα Μέρκελ και ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος.

Στην πρώτη γελοιογραφία Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος τραβούν με ένα σχοινί τον Βολφγκανγκ Σόιμπλε, με το μήνυμα «δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο» να βρίσκεται από πάνω.



Το κόμμα του Πάνου Καμμένου μοιάζει να δίνει την ίδια ή και για πολλούς περισσότερη προσοχή στα διαφημιστικά του, από ότι στην ίδια την πρότασή του, την ώρα που οι περισσότερες δημοσκοπήσεις τους δείχνουν εκτός βουλής.



Οι ΑΝΕΛ ακολουθούν την πετυχημένη συνταγή των εκλογών του περασμένου Ιανουαρίου, καθώς τότε, σύμφωνα με αναλυτές, ένας από τους λόγους που μπήκαν στην βουλή ήταν και το σποτάκι με τον Πάνο Καμμένο και τον μικρό Αλέξη, που έγινε θέμα συζήτησης.