24 Σεπτεμβρίου 2015

Τελικά μετά την φάρσα ο Πούτιν τηλεφώνησε στ' αλήθεια στον Έλτον Τζον!

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε έτοιμος να συναντήσει τον Βρετανό σταρ της ποπ

Λίγες ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε πως το τηλεφώνημα του Βλάντιμιρ Πούτιν στον Έλτον Τζον ήταν απλά μια κακόγουστη φάρσα που ένας Ρώσος κωμικός αποφάσισε να κάνει στον τραγουδιστή, ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται ότι ένιωσε άσχημα για αυτό που συνέβη γι' αυτό και θέλησε να επικοινωνήσει στ' αλήθεια με τον Βρετανό σταρ της ποπ!

Κι όμως, όπως μετέδωσαν την Πέμπτη τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία επικαλούμενα τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, ο πρόεδρος της Ρωσίας συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Έλτον Τζον και μάλιστα δήλωσε έτοιμος να τον συναντήσει!

«Ο κ. Πούτιν δήλωσε έτοιμος να συναντηθεί με τον Έλτον Τζον, αν συμπέσουν τα προγράμματά τους, ενώ του ζήτησε να μην αισθάνεται προσβεβλημένος για τη φάρσα που του έκαναν την περασμένη εβδομάδα δύο Ρώσοι καλλιτέχνες», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ο Πούτιν τηλεφώνησε και είπε: το ξέρω ότι σε κάλεσαν φαρσέρ, μην προσβληθείς από αυτούς τους τύπους, είναι άκακοι αν και αυτό σίγουρα δεν δικαιολογεί την πράξη τους», πρόσθεσε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους, ενώ αποκάλυψε πως ο κ. Πούτιν γνωρίζει πόσο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι ο Έλτον Τζον και, αν το επιτρέψει το πρόγραμμά τους, είναι έτοιμος να συναντηθεί μαζί του για να συζητήσουν όποια θέματα τον ενδιαφέρουν.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλτον Τζον είχε ζητήσει να μιλήσει στον Ρώσο πρόεδρο για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στη Ρωσία, όμως έπεσε θύμα δύο κωμικών καλλιτεχνών που του έκαναν τηλεφωνική φάρσα, παριστάνοντας ο ένας τον Πούτιν και ο άλλος τον διερμηνέα του. Η φάρσα μεταδόθηκε, μάλιστα από τη ρωσική, τηλεόραση.