19 Σεπτεμβρίου 2015

Θρίλερ με αιματηρή υπόθεση ομηρίας στη Θεσσαλονίκη

Ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε, ωστόσο, τραυμάτισε πρώτα την αδερφή του αλλά και έναν αστυνομικό -Ένα ανήλικο παιδί ήταν μπροστά στην αιματηρή συμπλοκή

Ένα οικογενειακό θρίλερ έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη,
όταν ένας άντρας πυροβόλησε και την ίδια του την αδερφή και έναν αστυνομικό προτού αυτοπυροβοληθεί και μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στην οδό Στρωμνίτσης 6, ενώ την αιματηρή συμπλοκή παρακολούθησε και ένα παιδάκι!

Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα τηλεφώνησε το απόγευμα του Σαββάτου στην Άμεση Δράση και ζήτησε βοήθεια αφού, όπως υποστήριξε, ο αδερφός της απειλούσε την ίδια και το παιδί της με ένα όπλο.

Στο σπίτι της γυναίκας έσπευσαν αμέσως δύο αστυνομικοί. Ωστόσο, η υπόθεση είχε αιματηρή κατάληξη καθώς ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε, αφού πρώτα τραυμάτισε την αδερφή του στο πόδι αλλά και έναν από τους δύο αστυνομικούς στην ωμοπλάτη.

Η γυναίκα κατάφερε να συρθεί τραυματισμένη έξω από το διαμέρισμα, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, τα κίνητρα του δράστη παραμένουν αδιευκρίνιστα.