16 Σεπτεμβρίου 2015

Eπεισόδια στο Καραϊσκάκη με οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου [εικόνες & βίντεο]

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, έξω από τη θύρα των φιλοξενούμενων της Μπάγερν, υπήρχαν κάποιοι Έλληνες μεταξύ των οπαδών των Βαυαυρών που πήγαν να σηκώσουν ένα πανό που ανέφερε τη λέξη Θεσσαλονίκη, πιθανόν από τον σύνδεσμο της Μπάγερν εκεί.
Υπήρξε παρεξήγηση με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ κάποιοι εκ των Γερμανών οπαδών ήταν μεθυσμένοι.


Περίπου, μισή ώρα πριν την σέντρα μερίδα των οπαδών της Μπάγερν αποχώρησαν από το γήπεδο, προφανώς εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την βάναυση επίθεση που δέχθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις στα πολύ σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από την έναρξη του ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι πια ορατό και διά γυμνού οφθαλμού αφού ο κόσμος στο πέταλο που φιλοξενεί τους οπαδούς της Μπάγερν έχει αραιώσει αισθητά.



Tραυματίστηκε οπαδός της Μπάγερν

Ένας οπαδός της Μπάγερν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των συμπλοκών με τους άνδρες των ΜΑΤ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπως αναφέρει στο λογαριασμό του στο twitter ο χρήστης "Bayern & Germany".

Στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο εν λόγω χρήστης φαίνονται οι γιατροί του γηπέδου να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον οπαδό.

Δείτε το βίντεο