24 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο Άδωνις με το «Δεν ήξερα, δεν άκουσα, δεν είδα τα tweets του Δημήτρακη» του επίσης αντισημίτη Πανάρα

«Αν τα ήξερα δεν θα τον είχα αφήσει να μπει στη Βουλή» υποστηρίζει τώρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

«Νίπτει τας χείρας του» ο Πάνος Καμμένος για όσα «απαράδεκτα και ρατσιστικά» - όπως τα χαρακτήρισε - tweets του Δημήτρη Καμμένου.

Μπορεί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ να ήταν πολύ δραστήριος στο twitter ωστόσο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε σημερινές του δηλώσεις, λίγες ώρες μετά την παραίτηση του για 12 ώρες υφυπουργού Υποδομών, κινήθηκε στη λογική «δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα».

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι αν γνώριζε τα ρατσιστικά και αντισημιτικά σχόλια του επί επτά μήνες βουλευτή των ΑΝΕΛ «δεν θα τον είχα αφήσει να μπει στη Βουλή καν».

«Ο ίδιος έλεγε ότι υπάρχουν 20 διαχειριστές στον λογαριασμό και όταν ήρθε η ώρα να δώσει εξηγήσεις η απάντηση ήταν ότι δεν είναι δικά μου. Είναι άλλων διαχειριστών. Τότε δεν είχε δημιουργηθεί κάνα τεράστιο πρόβλημα ούτε είχα δει εγώ τέτοιου ύψους ρατσισμού και αντισημιτισμού tweets» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο Πάνος Καμμένος. «Δεν θα τον είχα αφήσει να μπει στη Βουλή καν» συμπλήρωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.



Το «καρφί» του Άδωνι στον Καμμένο: Πως δεν ήξερες αφού…

«Δεν είχα δει τέτοιου είδους ρατσιστικά σχόλια», υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αναφορικά με τα ρατσιστικά tweet του Δημήτρη Καμμένου που εξώθησαν τον τελευταίο σε παραίτηση από τη θέση του υφυπουργού 12 ώρες μετά την ορκωμοσία του.

Τη δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης υπογραμμίζοντας με νόημα πως ο κ. Καμμένος είναι από τους πιο ενεργούς πολιτικούς στο Twitter.

«Ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος, εκ των πιο ενεργών πολιτικών στα social media, δεν είχε προσέξει τις αναρτήσεις του βουλευτού του Δ. Καμμένο», γράφει χαρακτηριστικά.


Ενώ με δεύτερο tweet του θυμίζει την απίστευτη μπούρδα Καμμένου όταν στις 15 Δεκεμβρίου 2014, μιλώντας πρωινή εκπομπή του Ant1, υποστήριξε ότι οι Έλληνες Εβραίοι δεν φορολογούνται(!) σε αντίθεση με τους Χριστιανούς Ορθόδοξους Έλληνες που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους.

Στην ανοησία του είχε απαντήσει με ανακοίνωση το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος:
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διαψεύδει κατηγορηματικά τη δήλωση του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα, ότι οι Εβραίοι δεν φορολογούνται.
Αποτελεί όνειδος για αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος να μη γνωρίζει ότι οι Έλληνες Εβραίοι είναι ισότιμοι Έλληνες πολίτες, απολαμβάνουν των δικαιωμάτων και υπόκεινται στο σύνολο των υποχρεώσεων που προβλέπονται από το Ελληνικό Σύνταγμα για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών.
Τα δε αντιπροσωπευτικά τους όργανα, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, διέπονται από τις ίδιες ακριβώς φορολογικές υποχρεώσεις που προβλέπονται και για την Εκκλησία της Ελλάδος, και μάλιστα χωρίς ουδεμία επιδότηση από το Ελληνικό κράτος.
Ο κ. Καμμένος οφείλει να ζητήσει άμεσα συγνώμη για το επικίνδυνο ολίσθημά του, που αποτελεί σοβαρή αντισημιτική ενέργεια και βάλλει όχι μόνο κατά των Εβραίων Ελλήνων πολιτών, αλλά και κατά της ίδιας της Δημοκρατίας στη χώρα μας. 

Δείτε τι είπε ο Άδωνις στο MEGA: