17 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΗΣ VS. ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ:"Υπέστην το μένος του κ. Φλαμπουράρη ως πρώτος βουλευτής"

Την παραδοχή ότι υπέστη το μένος του Αλέκου Φλαμπουράρη ως πρώτος βουλευτής και το ό,τι ενόχλησε τον ΣΥΡΙΖΑ η αποδόμηση από εκείνον της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης διατύπωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο:
Θεωρώ ότι οι γυναίκες μας, οι νέοι μας που κάποιοι τώρα τους καλούν να πάνε στις κάλπες έχουν δείξει και θα δείξουν υψηλή αντίσταση σε όλα αυτά που τους ζητούν να νομιμοποιήσουν.

Σε σχέση με την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, όπου είχε πολιτευτεί τόνισε:

Τα μηνύματα που παίρνω είναι ότι πολύς κόσμος που είχε ακολουθησει το ΣΥΡΙΖΑ και λόγω εμού, ενδεχόμενως να διαρεύσει σε άλλους σχηματισμούς. Θεωρώ ότι λόγω των επιλογών των προσώπων που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι από τις περιφέρειες με περισσότερες απώλειες.

Ο κ. Μητρόπουλος πρόσθεσε, επίσης, ότι με τον Αλέξη Τσίπρα είχε καλές σχέσεις, όμως σε κάποια φάση ενδεχομένως η αποδόμηση που έκανε σε σχέση με την αποτυχημένη διαπραγμάτευση, το γεγονός ότι οδηγήθηκε η χώρα ως πρόβατο επί σφαγή προφανώς ενόχλησε. ”Ολη αυτή η αποδόμηση είχε οχλήσει΄΄ σημείωσε.

Όπως υπογράμμισε:
Εχω μια συνέπεια σε ο,τι έλεγα στη Βουλή και στις δηλώσεις μου. Είχα αποφασίσει να κάταψηφίσω το μνημόνιο αλλά όχι για πολιτική ρήξη. Είχα πει ότι καμία αριστερά δεν έιχε κάνει κάτι τέτοιο για να το φορτώσει στο λαό. Αυτά ήταν αρκετά.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε σε σχέση για το ό,τι δεν θα είναι υποψήφιος ότι ”υπέστην το μένος του κ. Φλαμπουράρη και ως πρώτος βουλευτής. Τι ακριβώς σκέφτηκαν; Ο,τι και αν έχει συμβεί η διαδρομή μου από την φυλακισή μου στη χούντα μέχρι σήμερα δεν επέβαλε σε ένα κόμμα που έχει ηθική και αρχές να φερθεί ως εκφυλισμένη ηγεσία απεναντι σε ένα στέλεχος τέτοιας διαδρομής”.