19 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτοκτονία ΠΑΟΚ!! Γριά-ΠΑΟΚ 3-3

Ρε μαλ@κα Μπερμπάτωφ παίξε μπάλα ρε! Κατάλαβε ότι δε μας κάνεις χάρη ρε!

Απίστευτη τροπή είχε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία 3-3 ενώ ο Ατρόμητος στο άlλο σημαντικό ματς της ημέρας επέστρεψε στις επιτυχίες, νικώντας 1-0 εκτός έδρας την Βέροια.

Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 14ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Μακρή. Ο Πέλκας στο 35΄ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 1-1 όμως λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Βέλλιος έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 2ο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πίεσε ασφυκτικά και αφού πρώτα ισοφάρισε με τον Μπερμπάτοφ στο 65΄, πήρε προβάδισμα με τον Τζαβέλλα στο 77'. Στο 90΄ο Κάτσε κέρδισε πέναλτι όμως ο Μπερμπάτοφ απέτυχε να σκοράρει από την άσπρη βούλα χάνοντας το πρώτο πέναλτι στην καριέρα του σε κανονική ροή αγώνα. Ομως αυτή δεν ήταν η πιο «πικρή» στιγμή για τον Τούντορ αφού ο Ηρακλής κατόρθωσε στις καθυστερήσεις με τον Μπαρτολίνι να ισοφαρίσει στο τελικό 3-3 έπειτα από λάθος του Τζαβέλλα και αδράνεια του Όλσεν.








Ο Ατρόμητος θυμήθηκε κάτι από τον παλιό καλό εαυτό του και πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα της Βέροιας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Λε Ταλέκ ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός είχαν από ένα καλό ημίχρονο και τελικά έμειναν στο ισόπαλο 2-2. Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν με τον Μαρκόφσκι στο 11΄και ο ίδιος παίκτες στο 20ο λεπτό διαμόρφωσε το 0-2. Πέντε λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Γιακουμάκης μείωσε σε 1-2 και στο δεύτερο μέρος Μάντζιος ισοφάρισε στο 48΄διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας προηγήθηκε στο Σκούρτη στο 34ο λεπτό όμως στο 55΄οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Εντερσον. Η Σκόντα Ξάνθη κατάφερε να ισοφαρίσει και να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο 68ο λεπτό με τον Νιέτο.