17 Οκτωβρίου 2015

Λαμάρ Όντομ: Τι ζήτησε από τις δύο πόρνες έναντι 75.000 δολαρίων

Με 75.000 δολάρια είχε "φορτώσει" την πιστωτική του κάρτα ο Λαμάρ Όντομ για να περάσει μία εβομάδα στο Dennis Hof's Love Ranch South, όπου βρέθηκε αναίσθητος την Τρίτη, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποστότητες αλκοόλ και χάπια με υποκατάστατο του φυτικού βιάγκρα.
Ο 36χρονος πρώην σταρ του NBA βρέθηκε αναίσθητος σε δωμάτιο οίκου ανοχής στη Νεβάδα, ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο... πάρτι και κατάποση χαπιών, που περιείχαν υποκατάστατο του φυτικού Βιάγκρα.


Οι Ryder Cherry και Monica Monroe ήταν αυτές που του πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στη σουίτα που είχε κλείσει. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής στο NBC, ο Όντομ είχε επιλέξει το... μενού της 24ωρης συντροφιάς των δύο γυναικών, που περιλάμβανε σεξ, να βλέπουν μαζί του τηλεόραση και να του μαγειρεύουν.

"Έδωσε στα κορίτσια 75.000 δολάρια, αλλά είχε προγραμματίσει να μείνει για πολύ καιρό - περισσότερες από πέντε ημέρες", είπε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο 36χρονος κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες φαγητού - όπως και χαπιών- τρώγοντας... κουβάδες των KFC, τρεις φορές την ημέρα.

ΠΗΓΗ: NEW YORK POST

Λεσβιακά όργια και ποδολαγνεία στο... sex menu του οίκου ανοχής που βρέθηκε ο Όντομ
Πολύ... πλούσιο είναι το sex menu του οίκου ανοχής στο Λας Βέγκας, όπου βρέθηκε αναίσθητος ο Λαμάρ Όντομ, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και 10 φυτικά βιάγκρα. Ο άλλοτε αστέρας του NBA και πρωταθλητής με τους Λέικερς, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 36χρονος πρώην σταρ του NBA δίνει μάχη για τη ζωή του. Βρέθηκε αναίσθητος σε δωμάτιο οίκου ανοχής στη Νεβάδα, ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο... πάρτι και κατάποση χαπιών, που περιείχαν υποκατάστατο του φυτικού Βιάγκρα! Ο Όντομ ήταν στο Dennis Hof's Love Ranch South όταν το απόγευμα της Τρίτης τον βρήκαν αναίσθητο. Είχε φτάσει στον οίκο ανοχής το Σάββατο.

Το... sex menu του οίκου ανοχής περιλαμβάνει υπηρεσίες για όλα τα γούστα... Ομαδικό σεξ, ποδολαγνεία, λεσβιακά όργια, μεταμφιέσεις και πολλά ακόμα που ικανοποιούν φαντασιώσεις απαιτητικών πελατών!









ΠΗΓΗ: DAILY STAR